HTC Desire 10 Lifestyle Unboxing: midrange tineresc cu accente aurii (Video)

2.111 ori
<b>HTC Desire 10 Lifestyle Unboxing: midrange tineresc cu accente aurii (Video)</b>A trecut ceva timp de la ultimul telefon HTC testat de noi, astfel că HTC Desire 10 Lifestyle vine la fix. Terminalul e un urmaş spiritual pentru modele ca HTC Desire 816 sau Desire 820 şi îl scoatem din cutie mai jos. Avem de-a face cu un model midrange

A trecut ceva timp de la ultimul telefon HTC testat de noi, astfel că HTC Desire 10 Lifestyle vine la fix. Terminalul e un urmaş spiritual pentru modele ca HTC Desire 816 sau Desire 820 şi îl scoatem din cutie mai jos. Avem de-a face cu un model midrange cu preţ în jur de 1100-1200 lei la retailerii locali şi urmând să ajungă şi la Orange România în curând.

HTC Desire 10 Lifestyle, continutul cutiei

Atât cutia, cât şi telefonul au accente aurii care pot atrage o parte din public, dar e o chestiune de gusturi totuşi. În cutie găsim o cureluşă, cablu USB, încărcător, căşti, manual şi cheiţa pentru slot-uri. Ca selling point avem acustica 24 bit high res şi tehnologia Dolby şi BoomSound. HTC Desire 10 Lifestyle măsoară 7.7 mm în grosime şi cântăreşte 155 de grame, ceea ce e destul de OK pentru un handset cu o diagonală de 5.5 inch.

HTC Desire 10 Lifestyle, scos din cutie

În faţă se află un panou Super LCD HD cu protecţie Gorilla Glass, iar la interior veți găsi bătrânul procesor quad core Snapdragon 400, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Există şi o versiune cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare, la un preţ puţin mai mic. Slot-ul microSD e şi el la posturi, plus baterie de 2.700 mAh, o cameră principală de 13 MP şi frontală de 6 MP.

Ca OS avem Android 6.0 Marshmallow, cu HTC Sense aplicat peste, în acea versiune de pe HTC 10 care ne permite să ne jucăm cu un layout Freestyle, stickere şi widget-uri de dimensiuni variate, iar aceste elemente sunt plasate oriunde pe ecran. Telefonul este unul dual SIM, cu slot-uri nano SIM şi are o interfaţă a camerei minimalistă, prezentată la rândul său în clipul de unboxing.

Vom reveni foarte curând cu recenzia acestui model, pentru a afla ce poate la capitolul cameră, display, baterie şi mai ales acustica cu care HTC se laudă atât de mult.

HTC Desire 10 Lifestyle, prețuri actualizate:

HTC Desire 10 Lifestyle Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×