Nubia N1 unboxing: telefon midrange cu baterie de battery phone, dotări familiare (Video)

2.230 ori
<b>Nubia N1 unboxing: telefon midrange cu baterie de battery phone, dotări familiare (Video)</b>Am testat multe tipuri de telefoane, tablete, smartwatch-uri şi alte gadgeturi şi iată că a intrat în atenţia noastră şi un terminal Nubia de această dată. E primul contact cu seria Nubia şi vine prin intermediul lui Nubia N1.

Am testat multe tipuri de telefoane, tablete, smartwatch-uri şi alte gadgeturi şi iată că a intrat în atenţia noastră şi un terminal Nubia de această dată. E primul contact cu seria Nubia şi vine prin intermediul lui Nubia N1. Terminalul e scos din cutie mai jos şi costă 1.169 lei la eMAG.ro (azi 1.112 lei la reducere). Telefonul are stoc suficient în România şi se livrează imediat. În afară de eMAG.ro, găsiți telefonul și pe nubia-mobile.ro, la un preț și mai atractiv.

Continutul cutiei lui Nubia N1

La prima vedere avem de-a face cu un telefon midrange, asta până îi vedem bateria, cu capacitate impresionantă de 5.000 mAh. Astfel, Nubia N1 poate fi declarat fără ezitare battery phone! În cutia sa găsim un cablu USB Type-C şi încărcătorul, care duce cu gândul la încărcare rapidă prin dimensiune. Nu avem alte accesorii incluse, dar cu varianta finală veţi primi şi o cheiţă pentru SIM şi manualul.

Nubia N1 scos din cutie

Terminalul se remarcă prin corpul metalic rotunjit în spate şi măsoară un rezonabil 8.9 mm. Spunem "rezonabil", judecând după bateria de la interior. Cântăreşte totuşi 190 de grame, ceea ce după standardele unui battery phone e tot OK. Iese în evidenţă acel inel luminos care pulsează şi serveşte ca buton Home în zona de sub ecran. La interiorul lui Nubia N1 se afla un procesor MediaTek Helio P10, plus 3 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare.

Primim şi un ecran Full HD IPS de 5.5 inch, slot microSD, o cameră de 13 MP în spate cu PDAF şi un senzor de 13 MP şi în faţă. În spate găsim scannerul de amprente, iar jos portul USB Type-C. Bateria de 5.000 mAh e selling point-ul aici, oferind în jur de 2-3 zile de utilizare mixtă. Telefonul e disponibil pe gri sau argintiu, are două slot-uri SIM şi vine cu suport 4G LTE.

Îl testăm deja de câteva zile şi revenim chiar azi cu o recenzie completă. Vă pot spune doar că telefonul e excelent având în vedere dotările şi mai ales bateria, iar azi are parte și de o reducere la eMAG, prin campania Stock Busters

Nubia N1 prețuri actualizate:

Nubia N1 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×