Huawei P10 Plus Unboxing: mai bun, mai bine dotat decât P10, nu chiar mult mai mare (Video)

5.531 ori
<b>Huawei P10 Plus Unboxing:  mai bun, mai bine dotat decât P10, nu chiar mult mai mare (Video)</b>După ce Huawei P10 a fost răsfăţat cu un unboxing direct în Barcelona după debut, am pus mâna acum şi pe Huawei P10 Plus şi l-am scos din cutie mai jos. La prima vedere cutia arata la fel şi se deschide în acelaşi mod prin despărţirea în două a capacului

După ce Huawei P10 a fost răsfăţat cu un unboxing direct în Barcelona după debut, am pus mâna acum şi pe Huawei P10 Plus şi l-am scos din cutie mai jos. La prima vedere cutia arată la fel şi se deschide în acelaşi mod prin despărţirea în două a capacului, iar telefonul nu pare cu mult mai mare decât P10. Acest terminal costă 799 euro în versiunea cu 128 GB stocare şi 6 GB RAM.

Huawei P10 Plus, continutul cutiei

Smartphone-ul trece la o diagonală de 5.5 inch, faţă de cei 5.1 inch oferiţi de P10. Corpul rămâne unul metalic şi avem un panou din sticlă în faţă, sub care se afla şi butonul Home cu scanner de amprente inclus. Pe acest buton putem apăsa o dată scurt pentru a îndeplini funcţia Back şi să facem swipe lateral cu rol de funcţie Recents. În cutia lui Huawei P10 Plus găsim cheiţa metalică folosită pentru a accesa slot-urile, cablul USB Type-C, încărcătorul, căştile şi manualul.

Huawei P10 Plus scos din cutie

Aici nu primim husă, cum am văzut la P10, cel puţin nu cu unitatea noastră de test. Huawei P10 Plus păstrează procesorul Kirin 960 al lui P10, dar face saltul la 128 GB stocare şi 6 GB RAM. În plus ecranul său are rezoluţie Quad HD şi nu Full HD ca la modelul mai mic. Phablet-ul are aceeaşi grosime de 6.98 mm ca şi P10, doar că este evident mai greu, la 165 de grame.

Incarcator Huawei P10 Plus

Totuşi se simte bine echilibrat în mâna utilizatorului. Nici camera nu a fost neglijată la upgrade-uri şi acum avem o deschidere F/1.8 pentru camera duală principală, faţă de F/2.2 pe P10. Lentilele Summarit ale modelului mai mic sunt înlocuite cu unele Summilux, iar senzorii sunt de 20 MP monocrom şi 12 MP color. Mai primim şi telemetru laser, stabilizare optică şi PDAF.

Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, tot cu tehnologie Leica ca şi cea principală, iar bateria este o unitate de 3.750 mAh, care e foarte promiţătoare. De remarcat şi că acest model are emiţător infraroşu şi conectivitate 4X4 MIMO pentru 4G mai rapid, ambele în plus faţă de unitatea de 5.1 inch. Ca OS avem Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 peste, cu nouă nuanţă pentru Quick Settings, Highlights în Galerie şi altele.

Revenim cu review în curând şi avem aşteptări mari de la cameră şi baterie.

Huawei P10 Plus Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×