Huawei Honor 7 unboxing: reîncarnarea lui Mate S într-o variantă cu extra-uri (Video)

2.312 ori
<b>Huawei Honor 7 unboxing: reîncarnarea lui Mate S într-o variantă cu extra-uri (Video)</b>La prima vedere Huawei Honor 7 este o variantă lite de Huawei Mate S, dar când aflăm că avem o rezoluţie superioară a camerei şi o baterie mai generoasă, lucrurile devin mai interesante. Scoatem din cutie acest model mai jos şi aflaţi că el costă..

La prima vedere Huawei Honor 7 este o variantă lite de Huawei Mate S, dar când aflăm că avem o rezoluţie superioară a camerei şi o baterie mai generoasă, lucrurile devin mai interesante. Scoatem din cutie acest model mai jos şi aflaţi că el costă 1.897 lei la Quickmobile.ro.

Huawei Honor 7 Unboxing

Terminalul vine în cutia tipică pentru gama Honor, albastră, în care se afla încărcătorul, cablul USB, manualul şi o cheiţă metalică. Nu primim şi căşti la pachet. Acest model măsoară 8.5 mm în grosime şi cântăreşte 157 de grame, iar ecranul este unul Full HD, cu diagonală de 5.2 inch. Huawei Honor 7 integrează un procesor octa core Kirin 935, acelaşi de pe Mate S, plus 3 GB RAM şi 16, 32 sau 64 GB stocare.

Honor 7 scos din cutie

Totul e completat de slot microSD, cameră de 20 MP în spate şi frontală de 8 MP. Smartphone-ul dispune şi de un scanner de amprente în spate, sub camera principală şi primim şi o baterie de 3100 mAh. Honor 7 are un corp metalic unibody, din aluminiu şi magneziu, iar ca OS Android 5.0 e la posturi, cu EMUI 3.1 aplicat peste.

Am observat şi prezenţa unui emiţător infraroşu în zona superioară, ce permite controlul unui Blu ray player sau televizor. Lateral găsim şi un buton Smart Key, cu rol de shortcut pentru diferite aplicaţii. Lista de funcţii ale camerei include şi modul Good Food, pentru cei care fac poze mâncării în restaurante. Revenim cu review!

Huawei Honor 7, prețuri actualizate:

Huawei Honor 7 Video Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×