CAT S61 Unboxing: telefon robust cu cameră termică, "ruletă" laser şi multe alte funcţii masculine (Video)

1.731 ori
<b>CAT S61 Unboxing: telefon robust cu cameră termică, "ruletă" laser şi multe alte funcţii masculine (Video)</b>Scoatem astăzi din cutie un smartphone mai diferit față de ce testăm de regulă la Mobilissimo și anume modelul CAT S61 care vine echipat cu o cameră termică FLIR. Aceasta ne permite să vedem în timp real o hartă a temperaturilor din mediul

Dacă în general acoperim telefoane pentru fotografi, pentru gameri, pentru obsedaţii de specs, azi ne orientăm spre o nişă. E vorba despre nişa telefoanelor robuste, rezistente la intemperii şi contacte dure. Îl primim azi printre noi pe CAT S61, un telefon pentru ingineri, arhitecţi, pentru meşteri şi zugravi, pentru cei din industria metaliferă, petrolieră şi alte medii periculoase. Costă 3.999 lei pe piaţa locală, dar amortizează prin utilitate. Hai să îi vedem unboxingul!

CAT S61 Unboxing

Brandul CAT este destul de popular, pentru că este asociat firmei Caterpillar, care produce cele mai masculine lucruri din lume, de la excavatoare la bocanci foarte solizi. În cutia lui CAT S61 se află manualul, cablul USB Type-C, încărcătorul şi garanţia. Fără căşti, fără bullsh*turi. Handsetul în sine este un terminal midrange cu extra dotări industriale. În primul rând are o cameră termică FLIR, care identifică atât temperatura, cât şi semnătura de căldură, aşa cum aţi văzut după ce am lăsat amprente încărcate termic pe cutia telefonului.

CAT S61, continutul cutiei

Poate măsura temperaturi până la 400 de grade şi identifică surse de căldură. E util pe o reţea imensă de ţevi de gaz sau petrol când cauţi o scurgere, inclusiv noaptea. Sau e utilă pentru vânători să zicem, care caută mistreţi. Avem şi un mecanism de măsurare, un soi de ruletă pe bază de laser, care măsoară până la 8 metri lungime. Poate şi calcula suprafaţa unui obiect.

CAT S61 scos din cutie

Terminalul cântăreşte 250 de grame şi măsoară 13 m în grosime, iar funcţiile sale speciale nu se termină aici. Avem şi un barometru şi funcţie de măsurare a umidităţii, dar şi a temperaturii aerului ambiental. În plus poate detecta poluanţii din aer, chimicalele şi solvenţii, spunându-vă dacă aerul e contaminat sau nu. Şi de parcă asta nu era de ajuns, carcasa sa este solidă, combinând metalul şi cauciucul. Rezistă la minus 25 de grade Celsius, la sare, nisip, vibraţii puternice, apă şi scăpări pe beton de la 1.8 metri înălţime.

Cât depre dotările de smartphone, avem la bord o baterie de 4.500 mAh, un display de 5.2 inch Full HD, care poate fi folosit cu degetele ude sau cu mănuşi, plus protecţie Gorilla Glass 5. CAT S61 se foloseşte de un procesor Snapdragon 630, 4 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD şi are o cameră principală de 16 MP. În față dispune de o cameră de 8 MP, iar printre dotări mai găsim jack audio, suport Bluetooth 5.0, NFC, WiFi a/b/g/n/ac şi un port USB Type-C.

Avem parte şi de două sloturi SIM, GPS, Glonass şi radio FM. Rulează Android 8.0 Oreo destul de curat şi vine cu promisiunea actualizării la Android P. Toate acestea la 3.999 lei.

CAT S61, prețuri actualizate:

CAT S61 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×