Xiaomi Mi MIX 2S Unboxing: Spate ceramic şi puterea lui Snapdragon 845, cu dedicaţie de la fondatorul Xiaomi (Video)

2.794 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 2S Unboxing: Spate ceramic şi puterea lui Snapdragon 845, cu dedicaţie de la fondatorul Xiaomi (Video)</b>Pe final de lună noiembrie scoatem din cutie un smartphone deosebit și anume Xiaomi Mi Mix 2s, primul telefon cu spate din ceramică pe care îl testăm aici la Mobilissimo. Vedem ce se află în cutie, ce mesaj special primim din partea lui

Nu în fiecare zi primeşti un telefon cu o dedicaţie de la fondatorul producătorului său. E cazul lui Xiaomi Mi MIX 2S, care vine la pachet cu un mesaj din partea lui Lei Jun, fondator Xiaomi. Este un mesaj de speranţă şi aspiraţie, pe care îl vedeţi în clipul de unboxing de mai jos.

Telefonul se găseşte la Orange România la preţul de 469 de euro la liber, sau 65 de euro cu abonament Orange ME 45. Trebuie spus că avem aici varianta cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Acesta este unul dintre puţinele telefoane care chiar se poate lăuda că este edge to edge, la capitolul ecran. A ascuns camera frontală în colţul dreapta jos şi are un difuzor super discret şi camuflat, aproape invizibil în fanta sa.

Xiaomi Mi MIX 2S Unboxing

Spatele acoperit cu ceramică e ceva nou la Mobilissimo.ro şi nu îmi amintesc să mai fi testat ceva de gen în ultima vreme. Lansat internaţional în aprilie, telefonul ajungea în România în septembrie, marcând intrarea oficială Xiaomi în ţara noastră, prin Orange. Telefonul vine pe negru în varianta cu care ne jucăm noi şi în cutia sa găsim un adaptor de la USB Type-C la 3.5 mm, încărcător cu fast charge, cablu USB Type-C şi manual, plus o husă protectoare. Îmi imaginez că ar trebui să fie şi o cheiţă pentru SIM în varianta comercială.

Xiaomi Mi MIX 2S scos din cutie

Prima impresie? Un telefon destul de greu şi masiv, pentru diagonala sa de 5.99 inch. Este fabricat din materiale premium şi chiar lasă senzaţia asta când îl atingi, de premium. Este câştigătorul unui premiu If Design şi se găseşte şi pe alb, nu doar pe negru. Are încărcare wireless rapidă din ce am înţeles, o raritate printre telefoanele ce nu au spate din sticlă.

Xiaomi Mi MIX 2S continutul cutiei

Măsoară 8.1 mm în grosime, cântăreşte 189 de grame şi are un ecran de 5.99 inch IPS LCD cu rezoluţie Full HD+, care pe hârtie e identic cu cel de pe Mi MIX 2. Suportă şi HDR, are aspect 18:9 şi la pachet avem procesorul Snapdragon 845, 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Sunt disponibile internaţional şi variante cu 8 GB RAM, 128 sau 256 GB stocare. Mai trebuie spus că acest device nu are slot microSD şi nici jack audio.

Vine cu o baterie de 3400 mAh şi o cameră duală de 12 MP + 12 MP în spate, care a primit o notă de 97 puncte de la DxOMark, adică egală cu iPhone X. Camera are un obiective wide angle şi unul telephoto, zoom optic 2X, stabilizare optică şi filmare 4K. Selfe-urile se fac cu o cameră frontală de 5 MP. Avem şi Bokeh pentru toate camerele, iar în spate mai găsim un cititor de amprente.

Telefonul a debutat cu MIUI 9.5, dar acum a ajuns la MIUI 10, care începe să mai aducă cu Androidul stock şi să fie mai rafinat decât îl lăsasem în ultimele iteraţii. Uitaţi-vă numai la mecanismul glisant pentru luminozitate şi vedeţi ceva special ca design (o bară dreptunghiulară lungă în loc de o linie slider).

E clar un telefon polarizant, cu greutate şi cu spate-oglindă din ceramică, care dă senzaţia de premium. Preţul nu e totuşi premium, ci mai degrabă accesibil pentru un model cu Snapdragon 845. Revenim cu review curând!

Xiaomi Mi Mix 2s, prețuri actualizate:

Xiaomi Mi Mix 2s Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×