LG G2 unboxing: smartphone cu design original, un adevărat ecran edge to edge (Video)

3.437 ori
<b>LG G2 unboxing: smartphone cu design original, un adevărat ecran edge to edge (Video)</b>Multe modele de telefoane se laudă&nbsp;cu ecrane edge to edge, dar când am văzut LG G2 scos din cutie am văzut în sfârșit ce înseamnă un astfel de telefon. Acest handset are curajul de a se abate de la designul obișnuit și de a implementa...

Multe modele de telefoane se laudă cu ecrane edge to edge, dar când am văzut LG G2scos din cutie am văzut în sfârșit ce înseamnă un astfel de telefon. Acest handset are curajul de a se abate de la designul obișnuit și de a implementa butoanele fizice în spate.

Acest telefon l-am primit în teste de la eMAG.ro, care vinde produsul la prețul de 2.299 lei, cu husă cadou. Prima impresie este că handsetul e foarte ușor, de parcă nu ar avea baterie la interior. Telefonul integrează un display de 5.2 inch, cu rezoluție Full HD și panou True HD IPS+ LCD cu protecție Gorilla Glass.

LG G2 unboxing

La interior avem puternicul procesor quad core Snapdragon 800, iar în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, sub care găsim butonul On/Off și butoanele de volum. Acestea sunt mai ușor de accesat decât v-ați aștepta, iar alte dotări ale acestui handset includ 2 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie internă, tehnologie Dolby Audio, LTE, infraroșu și Android 4.2.2.

Sună foarte bine și bateria de 3000 mAh de pe acest smartphone, dar vom vedea în următoarele zile dacă acest model se ridică la înălțimea așteptărilor.

Puteți afla prețul actualizat a lui LG G2 accesând acest link.

LG G2 unboxing
 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×