Samsung Galaxy J lansat oficial În Taiwan; Acesta era telefonul misterios din teaserul Samsung

2.133 ori
<b>Samsung Galaxy J lansat oficial În Taiwan; Acesta era telefonul misterios din teaserul Samsung</b>Cu câteva zile în urmă am văzut un teaser interesant de la Samsung, care părea a indica sosirea unui handset cu corp metalic. La acel moment se speculase că vom vedea ceva însemnat lansat pe 9 decembrie, adică astăzi. Ei bine, nu e vorba despre...

Cu câteva zile în urmă am văzut un teaser interesant de la Samsung, care părea a indica sosirea unui handset cu corp metalic. La acel moment se speculase că vom vedea ceva însemnat lansat pe 9 decembrie, adică astăzi. Ei bine, nu e vorba despre Galaxy S5, ci despre Galaxy J.

Samsung Galaxy J a fost anunțat oficial astăzi în Taiwan, terminal cunoscut sub numele de cod SGH-N075T, iar acesta nu este un model nou, de vreme ce e disponibil deja în Japonia din octombrie. Handsetul va debuta pe piața din Taiwan în această lună și speram să îl vedem și la magazinele de la noi în curând. Prețul va fi de 740 de dolari în noua regiune de lansare, iar terminalul va fi disponibil pe alb și roz.

Samsung Galaxy J

Dotările sale includ Android 4.3 Jelly Bean, un display Full HD de 5 inch, conectivitate LTE, NFC și un procesor quad core Snapdragon 800. Avem la bord și 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 2 megapixeli, plus slot pentru carduri microSD. Bateria e o unitate de 2600 mAh, iar acest telefon e practic o versiune mai compactă de Galaxy Note 3, sau poate un Galaxy S4 cu upgrade-uri dacă vreți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×