Motorola One Macro Unboxing: telefon midrange cu cameră Macro, care face lucrurile minuscule să pară impresionante

3.155 ori
<b>Motorola One Macro Unboxing: telefon midrange cu cameră Macro, care face lucrurile minuscule să pară impresionante</b>Motorola continuă să îşi extindă portofoliul de telefoane midrange din gama Motorola One şi după One Vision, One Action şi One Zoom, a apărut pe plan local şi Motorola One Macro. Telefonul a debutat în România pe 24 octombrie

Motorola continuă să îşi extindă portofoliul de telefoane midrange din gama Motorola One şi după One Vision, One Action şi One Zoom, a apărut pe plan local şi Motorola One Macro. Telefonul a debutat în România pe 24 octombrie, în cadrul unui workshop care ne-a arătat cum se face fotografia macro în mod ideal, în prezenţa fotografului Cornel Lazia. Acum avem telefonul pe masa de teste şi l-am scos din cutie mai jos.

Motorola One Macro scos din cutie

Avem de-a face cu un terminal midrange, care costă 899 lei şi care vine cu o cameră triplă în spate. Felul în care este integrată camera în design a fost deja poreclit "camera semn de întrebare". Moto One Macro sosește în cutia clasică mov a unui Motorola One şi înăuntru găsim o husă transparentă şi flexibilă, un cablu USB-C, încărcător de 10W şi cheiţa pentru SIM. Avem evident şi manualul şi garanţia.

Motorola One Macro, conținutul cutiei

Nuanţa pe care o avem aici este Space Blue, un albastru mai închis sus şi mai deschis jos, pe un corp din policarbonat care ai putea să juri că e sticlă de fapt. Telefonul măsoară 9 mm, cântăreşte 186 de grame, dar e destul de lat şi comod în palmă. Ecranul său este unul de 6.2 inch, un IPS LCD cu rezoluţie de 1520 x 720 pixeli. Are şi breton rezonabil de mic sus, în care găsim camera selfie de 8 MP.

Încărcătorul lui Motorola One Macro

Aş zice că pe parcursul utilizării handsetului, ecranul a fost destul de luminos. La interior se află un procesor octa core MediaTek Helio P70 de 12 nm, alături de 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi slot microSD. Avem şi o baterie de 4000 mAh, iar în spate se găsește cititorul de amprente, care se mişcă rapid şi e precis (l-aţi tot văzut activat în video de unboxing).

Husă Motorola One Macro

Mai primim şi jack audio, port USB-C, suport 4G LTE, iar ca OS avem un Android Pie curat. În spate găsim o cameră tripl[, cu senzor principal de 13 MP, cu PDAF şi telemetru laser, dar şi o cameră de 2 MP pentru Bokeh şi una de 2 MP pentru captura Macro. Avem şi bliţ LED, iar filmarea este doar Full HD, nu avem 4K aici. Camera Macro e totuşi vedeta, aceasta permiţând autofocalizare la 2 centimetri de subiect şi am şi o povestioară amuzantă aici.

Mostre foto macro realizate cu Motorola One Macro

Când am primit telefonul îl testase deja colegul Claudiu şi făcuse fotografii Macro la acel workshop. A trebuit să îl sun să îl întreb dacă fotografiile din memoria telefonului sunt făcute de el sau sunt acelea default "preinstalate" ca să zic aşa, care vin la pachet cu unele telefoane, pentru a fi folosite ca fundaluri. Atât de bine arată... Ştiu că rezoluţia de 2 MP e mică, dar nu poţi obţine din crop de la o cameră cu mai mulţi megapixeli ce obţii cu această cameră specială. Face obiectele minuscule să pară uriaşe şi apropie perspectivă. E util în bucătărie, la pozat flori, jucării, piese într-un atelier de ceasornicărie, cusut şi altele de gen. Ies câteva cadre faine de Instagram, asta e sigur.

Galerie foto unboxing Motorola One Macro

Cel mai bine e pusă în evidenţă camera Macro când ai în faţă un fruct sau o floare cu broboane de apă pe el/ea. Broboanele se vor vedea spectaculos şi foarte de aproape. Acestea fiind spuse, au început testele telefonului, vine şi review curând şi voi îl găsiţi la 899 lei în magazine.

Motorola One Macro, prețuri actualizate: 

Motorola One Macro Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×