Motorola One Macro debutează în România; I-am testat abilitățile de captură macro într-un studio foto (mostre)

3.029 ori
<b>Motorola One Macro debutează în România; I-am testat abilitățile de captură macro într-un studio foto (mostre)</b>După ce ieri m-am dat cu mașina de drift, astăzi am aflat sfaturi utile despre fotografie în cadrul unui eveniment marca Motorola. Vedeta acestei conferințe care a adunat multă lume din tech la fața locului a fost nimeni altul decât

După ce ieri m-am dat cu mașina de drift, astăzi am aflat sfaturi utile despre fotografie în cadrul unui eveniment marca Motorola. Vedeta acestei conferințe care a adunat multă lume din tech la fața locului a fost nimeni altul decât Motorola One Macro, cel mai proaspăt device din seria One care după cum și numele său ne dezvăluie, vine echipat cu o cameră dedicată pentru fotografierea macro.

Motorola One Macro

Aflați că evenimentul a avut loc într-unul dintre studiourile foto aflate în clădirea Palatul Universul din București, având așadar la îndemână un loc propice pentru a pune telefonul la treabă. Pentru a ne vorbi despre noutățile și dotările pe care Motorola One Macro le aduce, l-am avut drept gazdă pe Georgi Bonev, directorul de marketing Lenovo/Moto pe plan european și cel căruia în 2017 îi luam un interviu la MWC 2017.

Motorola One Macro

(Cornel Lazia - fotograf)

Acesta ne-a vorbit despre punctele forte ale noului smartphone după care am avut parte de un workshop susținut de către fotograful Cornel Lazia. Am aflat lucruri interesante despre fotografie în general, despre modalitatea de captură a unor imagini deosebite folosindu-ne de lumina din jur dar și de subiectul asupra căruia am pus ochi. Ne-au fost date și sfaturi despre fotografierea macro și am aflat că amplasarea senzorului macro în colț pe Moto One Macro nu este o coincidență, această abordare facilitând apropierea de subiect.

Mai apoi am fost grupați în câteva echipe și am început să fotografiem flori, fructe, legume, prăjituri și toate decorațiile de prin studioul foto, fiind îndrumați din spate de către fotograful Cornel Lazia. Rezultatele obținute de mine le puteți admira în galeria foto de mai sus și trebuie să mărturisesc că senzorul macro mi-a plăcut tare mult. Te poți apropia foarte mult de subiectul dorit iar rezultatele sunt numai bune de postat online.

Acesta este și focusul pus aici, pentru că senzorul macro oferit are doar 2 mpx - fotografiile obținute fiind mai degrabă potrivite pentru postat pe Instagram și Facebook, decât pentru ședințe foto profi de produse de exemplu. Motorola One Macro va debuta pe piața locală la un preț de doar 899 lei și am înțeles că vor exista și promoții speciale. Altex.ro va fi unul dintre retailerii ce va comercializa acest device, iar mai jos aveți lista de dotări ale telefonului. 

Mai aflați și faptul că telefonul ne-a sosit deja la teste, astfel că foarte curând vine și unboxing-ul, iar apoi o recenzie detaliată!

Specificații Motorola One Macro:

  • Display: 6.2 inch, IPS LCD, 1520 x 720 pixeli, 19.5:9
  • Procesor: MediaTek Helio P70
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 64 GB + microSD
  • Baterie: 4000 mAh
  • Cameră spate: 13 MP + 2 MP (macro) + 2 MP (Bokeh) + telemetru laser
  • Selfie: 8 MP

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×