Nokia 7 Plus Unboxing: medalia de bronz nu a arătat niciodată mai bine (Video)

3.918 ori
<b>Nokia 7 Plus Unboxing: medalia de bronz nu a arătat niciodată mai bine (Video)</b>Nokia 7 Plus a fost unul dintre cele mai arătoase telefoane lansate la MWC 2018, dacă mă întrebaţi pe mine. Combinaţia aceea de nuanţa "cupru/bronz" plus negru sau alb a făcut cu adevărat senzaţie. Şi acum iată-l ajuns pe masa noastră de teste şi scos..

Nokia 7 Plus a fost unul dintre cele mai arătoase telefoane lansate la MWC 2018, dacă mă întrebaţi pe mine. Combinaţia aceea de nuanţă "cupru/bronz" plus negru sau alb a făcut cu adevărat senzaţie. Şi acum iată-l ajuns pe masa noastră de teste şi scos din cutie bineînţeles. Acest telefon high-midrange a reprezentat câteva premiere pentru Nokia, precum primul său model cu ecran 18:9 şi primul care inaugura colaborarea în cadrul platformei Android One. Costă 1.799 lei la PC Garage, iar terminalul e scos din cutie mai jos.

În cutie găsim o husă transparentă şi flexibilă, manualul, cheiţa pentru slot-uri, cablul USB Type-C, încărcătorul şi o pereche de căşti care nu arată chiar rău şi par să fie peste medie cel puţin la prima vedere. Avem şi dopuri pentru aceste căşti. Nokia 7 Plus este mai degrabă un phablet decât un smartphone standard, prin prisma diagonalei de 6 inch, iar spatele său are o textură care se simte precum ceramica la atingere.

Nokia 7 Plus scos din cutie

De fapt telefonul este fabricat dintr-o singură bucată de aluminiu din Seria 6000. Măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 183 de grame, deci e cu vreo 20 de grame mai uşor decât un iPhone 8 Plus. La interior se află procesorul Snapdragon 660, care din start plasează acest model peste un telefon cu procesor Snapdragon 63x sau Snapdragon 62x şi credeţi-mă sunt multe pe piaţă.

Casti Nokia 7 Plus

Avem şi 4 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD şi 3 microfoane cu aportul tehnologiei Ozo. Ceva îmi spune că la captura video şi audio la concerte o să fiţi tare încântaţi de rezultat. Mai avem şi protecţie Gorilla Glass 3 şi o baterie de 3.800 mAh, plus un amplificator inteligent. În spate avem o cameră duală împodobită cu un accent de cupru arătos, iar această cameră include un senzor de 12 MP cu deschidere F/1.75 şi unul de 13 MP cu deschidere F/2.6.

Există şi un blitz dual tone aici şi evident avem şi funcţie de Bokeh, captura Picture in Picture şi zoom optic 2X aparent. Există și reglaje de tip Manual/Pro suficiente. Cât despre selfie, el se realizează cu o cameră de 16 megapixeli, cu optică Zeiss. Acest telefon are port USB Type-C, suporta LTE Categoria 6 şi Bluetooth 5.0, iar ca OS are Android 8 Oreo, cu menţiunea că încadrarea în Android One înseamnă automat actualizări sosite rapid, inclusiv de securitate şi de OS.

Pe lista de dotări veți găsi încărcarea rapidă şi trebuie spus că nu avem stabilizare optică pentru cameră, dar există stabilizare electronică foarte bună din ce am înţeles. Vom reveni cu review cât de curând, dar un lucru e sigur: acesta este cel mai arătos telefon Nokia din epoca HMD Global, dintre cele testate de noi. Îl găsiţi la PC Garage.ro la 1799 lei.

Nokia 7 Plus Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×