Sony Xperia L1 Unboxing: micul mare telefon ce aduce Xperia la îndemână tuturor

1.865 ori
<b>Sony Xperia L1 Unboxing: micul mare telefon ce aduce Xperia la îndemână tuturor</b>Sony a început ca în ultimii ani să producă mai puține telefoane, renunțând la unele modele entry level sau midrange și axându-se pe flagship-uri și pe terminale cu selling point-uri clare. L1 pare să fie un model singuratic, pentru că nu îi găsim un..

Sony a început ca în ultimii ani să producă mai puține telefoane, renunțând la unele modele entry level sau midrange și axându-se pe flagship-uri și pe terminale cu selling point-uri clare. Xperia L1 pare să fie un model singuratic, pentru că nu îi găsim un predecesor clar sau o serie, părând a fi echivalentul a ce a încercat Motorola cu Moto M sau Huawei cu Huawei G8.

Diferența e că acest terminal are dotări mai degrabă de Moto G5 și costă 899 lei la Quickmobile.ro. În cutia sa clasică Xperia se află încărcătorul, cablul USB Type-C și manualul. Telefonul în sine e mai degrabă butucănos și masiv, are spatele ușor curbat și un ecran cu muchii înguste.

Sony Xperia L1 Unboxing

Am remarcat că materialul plastic al carcasei prinde lumina cu efecte interesante, sidefate, schimbând puțin nuanța de culoare in spate, de la alb spre roz. Nici chiar ca HTC U11, dar inedit totuși... Acesta este un telefon cu ecran HD de 5.5 inch, procesor quad core MediaTek MT6737T și 2 GB RAM, deci e în zona low mid-range a segmentului.

Aduce și 16 GB stocare, slot microSD, cameră principală de 13 MP și frontala de 5 MP. Are port USB Type-C, suport LTE și o baterie de 2620 mah, pe care instinctul îmi spune că o vom aprecia la review. Interfața este cea clasică Xperia, suprapusă lui Android Nougat. 

Beneficiem și de tehnologie acustică specială, precum xLoud sau Clear Audio+, dar și de încărcare rapidă. Vom diseca toate acestea în recenzie în următoarele săptămâni. Până atunci acesta rămâne un model curios, al cărui selling point încă îl căutăm.

Sony Xperia L1, prețuri actualizate:

Sony Xperia L1 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×