Samsung Galaxy J7 (2017) apare din nou în imagini, etalându-şi camera duală

2.676 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) apare din nou în imagini, etalându-şi camera duală</b>Varianta chineză a lui Samsung Galaxy J7 (2017) şi-a mai etalat talentele în faţa camerei în ultimele săptămâni, remarcându-se prin faptul că are o cameră duală în spate. Azi vedem încă o scăpare, ce dezvăluie două cadre cu terminalul, de această dată..

Varianta chineză a lui Samsung Galaxy J7 (2017)şi-a mai etalat talentele în faţa camerei în ultimele săptămâni, remarcându-se prin faptul că are o cameră duală în spate. Azi vedem încă o scăpare, ce dezvăluie două cadre cu terminalul, de această dată fiind vorba de fotografii hands-on.

Remarcăm camera duală orientată vertical din spate şi cu blitz plasat sub cei doi senzori. Pe acest model Samsung nu a mai făcut giumbuşlucuri cu designul de antene, lăsându-le pur şi simplu benzi drepte, nici ramificate şi nici curbate ca la Galaxy J7 cel standard si nou. Corpul pare a fi unul metalic, iar în fată avem un panou 2.5D, funcţie Always On afişată pe ecran şi buton Home cu scanner de amprente.

Samsung Galaxy J7 (2017) apare din nou în imagini, etalându-şi camera duală

Evident, acest nou venit ar trebui să opteze pentru un ecran AMOLED şi să sosească la un preţ de 356 dolari, conform zvonurilor proaspete. Rulează Android 7.1.1 şi are 3 sau 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 2850 mAh. Debutul sau ar putea avea loc cât de curând, pentru că se tot intensifică scăpările acestui terminal.

El este doar începutul unui val de modele cu camera duala de la Samsung, culminând cu Galaxy C10 şi Note 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×