Sony Xperia XA2 Ultra Unboxing: scoatem din cutie mamutul de binging şi selfie (Video)

1.493 ori
<b>Sony Xperia XA2 Ultra Unboxing: scoatem din cutie mamutul de binging şi selfie (Video)</b>Cumva cei de la Sony nu au renunțat la acele phablet-uri uriașe pe care le-am tot văzut în ultimii ani, lansând pe piață la începutul acestui an modelul Xperia XA2 Ultra. Acest dispozitiv este scos astăzi din cutie și descoperim cum se prezintă

Am o afinitate specială pentru Sony Xperia XA1 Ultra pentru că am amintiri legate de el. Mi-am petrecut concediul de vară 2017 cu acest telefon, folosindu-l pentru a vedea seriale, asculta muzică şi a filma în vacanţă. Ca atare am devenit foarte familiarizat cu el şi abia aşteptam să văd ce aduce succesorul. Sony Xperia XA2 Ultra a fost anunţat la CES 2018 şi iată-l ajuns pe masa de teste Mobilissimo.ro şi scos din cutie mai jos.

Sony Xperia XA2 Ultra, continutul cutiei

Phablet de 6 inch care pune accent pe selfie prin cameră duală frontală, acest Xperia costă ~1700 lei la retailerii locali, precum eMAG. În cutia sa găsim încărcătorul de 5V şi 1.5A, plus manualul şi un cablu USB Type-C. Telefonul adoptă un design mult mai rotunjit decât predecesorul, dar este şi mai masiv şi mai greu, trăgând cântarul în jos până la 221 de grame.

Sony Xperia XA2 Ultra scos din cutie

Măsoară 9.5 mm în talie şi este rotunjit atât pe marginile ecranului de 6 inch cu muchii înguste, cât şi rotunjit la rama metalică şi are şi spate uşor bombat. Vine pe argintiu, negru şi albastru şi dispune de un ecran de 6 inch Full HD, procesor Snapdragon 630 şi 4 GB RAM. Bateria a primit un upgrade de la 2700 mAh anul trecut la 3580 mAh acum. Ca selling point avem camerele, cea principală de 23 MP oferind captură 4K şi filmare slow motion la 120 FPS.

Cea frontală aduce un setup dual, cu senzor de 16 MP cu OIS şi încă un senzor de 8 MP cu lentilă wide angle de 120 de grade, similară cu camera selfie de pe Xperia XZ1 Compact. Avem şi blitz LED frontal. Telefonul rulează Android 8.0 Oreo, fără prea mari modificări de UI faţă de modelele de anul trecut. Are scanner de amprente în spate, Bluetooth 5.0 şi port USB Type-C.

E foarte masiv şi greu în mână, ceea ce îl face stabil în landscape la sesiuni lungi de jocuri şi binging. Fiţi siguri că revenim cu review curând.

Prețul actualizat îl puteți afla de aici.

Sony Xperia XA2 Ultra Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×