Best ROCK este un suport auto mai special ce oferă încărcare wireless; Se vinde pentru doar 14.99 euro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 958 ori
<b>Best ROCK este un suport auto mai special ce oferă încărcare wireless; Se vinde pentru doar 14.99 euro</b>Descoperim astăzi în oferta celor de la Cafago un produs ceva mai special și anume suportul auto Best ROCK care aduce suport pentru încărcare wireless în standard Qi Wireless. Se vinde pentru doar 14.99 euro dacă veți include codul de mai jos

În oferta retailerului chinez Cafago.com dăm astăzi de un produs ceva mai special și anume de acest suport auto cunoscut sub denumirea de Best Rock. La prima vedere ai zice că este un simplu suport și nimic mai mult, doar că la interiorul său se ascund multe tehnologii, printre care și Qi Wireless care ne va permite încărcarea wireless a telefoanelor ce oferă suport pentru acest standard răspândit.

Best ROCK

Ni se oferă în cazul de față un suport ajustabil pentru diferite mărimi de smartphone-uri și aflăm că în structura produsului este inclus pe lângă policarbonat și un aliaj de aluminiu pentru extra rezistență. Zona pe care se așează telefonul dispune de o textură ce nu va zgâria device-ul nostru și suntem informați că la bord sunt incluse și protecții speciale pentru a se evita supraîncălzirea sau încărcarea peste limită.

Best ROCK

De asemenea, descoperim că produsul de față are o funcție mai specială prin care își va da seama la ce valoare optimă să încarce telefonul, fiind capabil de un output maxim de 10W și de un input la 5V/2A, respectiv 9V/1.7A. Există și funcția autolock pentru blocarea telefonului în poziția aleasă și după cum ați bănuit, încărcătorul se va conecta la priza auto prin intermediul unui cablu cu port microUSB v2.0.

Folosind codul promo L040PAV veți putea achiziționa acest suport hibrid pentru suma de doar 14.99 euro de pe Cafago.com, promoția fiind valabilă până pe 20 aprilie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×