Sony Xperia XA2 Unboxing: curbat şi bombat, Xperia XA cel nou face upgrade de cameră, CPU

2.804 ori
<b>Sony Xperia XA2 Unboxing: curbat şi bombat, Xperia XA cel nou face upgrade de cameră, CPU</b>Sony Xperia XA2 a fost anunţat luna trecută la CES 2018, a început să fie vândut din luna curentă şi iată-l deja pe masa de teste de la Mobilissimo.ro. Este un telefon midrange cu ceva pretenţii, mai ales că are o cameră demnă de flagship, aşa cum erau..

Sony Xperia XA2 a fost anunţat luna trecută la CES 2018, a început să fie vândut din luna curentă şi iată-l deja pe masa de teste de la Mobilissimo.ro. Este un telefon midrange cu ceva pretenţii, mai ales că are o cameră demnă de flagship, aşa cum erau promovate şi Xperia XA şi XA1 de altfel. Acest telefon costă 1.799 lei la evoMAG.ro şi 1.900 lei la Quickmobile.ro şi vedeţi ce ne rezervă mai jos.

Sony Xperia XA2, continutul cutiei

În cutia sa găsim încărcătorul de 5V şi 1.5A, cablul USB Type-C şi manualul, dar nu şi căşti. Noi avem o unitate de test, deci posibil ca varianta comercială să aibă accesorii mai generoase. Ce am remarcat din prima e că avem aici un smartphone destul de gros şi greu pentru o diagonală de 5.2 inch: talie de 9.7 mm şi greutate de 171 de grame. În plus, telefonul e atât de bombat, curbat şi rotunjit în spate.

Sony Xperia XA2 scos din cutie

Ecranul de 5.2 inch Full HD are marginile ceva mai înguste acum, inclusiv cea de sus şi jos. Sony a amplasat scannerul de amprente în spate, iar terminalul vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 630, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD. Noi testam aici varianta dual SIM a handset-ului, care mai vine cu o baterie de 3.300 mAh, ce sună impresionant la aşa o diagonală.

Primim şi port USB Type-C, Bluetooth 5.0, WiFi a/b/g/n/ac şi un amplificator inteligent şi egalizator pentru muzică. În spate se află o cameră de 23 MP cu filmare 4K şi autofocalizare hibrid, iar în față găsim o cameră de 8 MP cu lentilă wide angle la 120 de grade, cum am văzut şi la Xperia XZ1 Compact de altfel. Telefonul rulează Android 8.0 Oreo cu cel mai nou Xperia UI aplicat peste şi nu observ vreo diferenţă faţă de interfaţa de pe Xperia XZ1 spre exemplu. Revenim cu review cât de curând posibil.

Sony Xperia XA2, prețuri actualizate:

Sony Xperia XA2 Unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×