Vivo NEX Dual Display unboxing: două ecrane, 10 GB RAM, mult din tot (Video)

1.272 ori
<b>Vivo NEX Dual Display unboxing: două ecrane, 10 GB RAM, mult din tot (Video)</b>Vivo a fost primul inovator curajos din 2018, cu un telefon cu periscop, Vivo APEX, derivat în Vivo Nex apoi. Experimentele au continuat cu Vivo NEX Dual Display, care a debutat în decembrie 2018 şi iată-l acum ajuns şi pe masa

Vivo a fost primul inovator curajos din 2018, cu un telefon cu periscop, Vivo APEX, derivat în Vivo Nex apoi. Experimentele au continuat cu Vivo NEX Dual Display, care a debutat în decembrie 2018 şi iată-l acum ajuns şi pe masa noastră de teste. După cum arată şi numele, e vorba despre un device cu două ecrane, unul în faţă şi unul în spate. Îl găsiţi la Quickmobile.ro la suma de 3.492 lei (aplicând codul promo QUICK202) şi îl scoatem din cutie mai jos.

Vivo NEX Dual Display, continutul cutiei

Este primul telefon Vivo pe care îl testăm, primul telefon cu 10 GB RAM pe care punem mâna şi primul model cu două ecrane. Nu are breton şi îmi plac efectele 3D ale cutiei. Noi avem varianta Polar Blue, care vine în cutie cu o husă bumper, căşti, încărcătorul de 22.5W, cablul USB Type-C, manualul şi cheiţa SIM. Are şi o ramă din aluminiu, sticlă în faţă şi în spate.

Căștile lui Vivo NEX Dual Display

Dă senzaţia unui telefon greu şi mi se pare ciudat inelul camerei din spate, care intră peste ecranul din spate. Nu avem cameră selfie, în cazul în care vă întrebaţi. Terminalul măsoară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte 199 de grame. Are un ecran de 6.39 inch Super AMOLED Full HD+ în faţă şi un ecran secundar de 5.49 inch în spate. E tot Super AMOLED, dar cu aspect 16:9 şi Full HD.

Vivo NEX Dual Display scos din cutie

Alte dotări includ un procesor Snapdragon 845, 10 GB RAM şi 128 GB stocare, dar fără slot microSD. Avem şi baterie de 3500 mAh şi cititor de amprente integrat în ecran. Există şi deblocare facială 3D, iar ca OS avem Android Pie cu FunTouch OS aplicat peste. Ni se promite încărcare rapidă la 10V şi 2.25A. Cât despre camere, avem un setup triplu în spate: o combinaţie de senzor de 12 MP, cu unul de 2 MP pentru adâncime şi unul Time of Flight.

Există şi blitz LED, iar camera principală e aceeaşi de pe Xiaomi Mi Mix 3 şi ASUS ZenFone 5z. Avem şi deschidere F/1.8, stabilizare optică şi Dual Pixel PDAF. Trecerea între ecrane se face apăsând un buton lateral sau făcând un gest de swipe cu 3 degete pe ecran. Avem şi un asistent virtual chinezesc aici şi o sumedenie de opţiuni pentru cameră.

Sunt tare curios să le pun la treabă şi mai ales să înţeleg ce aduce în plus ecranul secundar. Revenim cu review! Deocamdată mi se pare un telefon mare şi greu, predispus la zgârierea spatelui şi cu tendinţa de a face selfie-uri care ies foarte bine.

Vivo Nex Dual Display, prețuri actualizate:

Vivo Nex Dual Display Unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×