Aplicația de monitorizare a somnului pentru Apple Watch există și apare menționată din greșeală

664 ori
<b>Aplicația de monitorizare a somnului pentru Apple Watch există și apare menționată din greșeală</b>La începutul lunii septembrie cu doar câteva zile înainte de evenimentul Apple descopeream că Apple Watch urmează a primi o funcție de monitorizare a somnului, dar și o aplicație dedicată. Așteptam ca anunțul cu pricina

La începutul lunii septembrie cu doar câteva zile înainte de evenimentul Apple descopeream că Apple Watch urmează a primi o funcție de monitorizare a somnului, dar și o aplicație dedicată. Așteptam ca anunțul cu pricina să aibă loc în cadrul show-ului cu pricina în care a debutat și Apple Watch Series 5, dar din păcate nu s-a întâmplat astfel.

Apple

Cu toate acestea, indicii cu privire la existența software-ului continuă să sosească online. Astăzi de exemplu aflăm că în aplicația "Alarms" preinstalată pe Apple Watch a apărut din greșeală o mențiune cu privire la aplicația "Sleep" după cum se poate vedea și în captura de mai sus. 

Titlul cel nou le va permite utilizatorilor să analizeze grafice ale somnului, iar o altă informație descoperită este aceea că utilizatorii vor avea nevoie de un Apple Watch cu minim 30% baterie pentru a-l purta în timpul somnului și a obține un proces de monitorizare complet. Aparent, odată ce aplicația Sleep va fi lansată, vom primi și un watch face dedicat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×