Funcția de colorare automată a fotografiilor alb-negru ar putea sosi curând într-o variantă Beta de Google Photos

663 ori
<b>Funcția de colorare automată a fotografiilor alb-negru ar putea sosi curând într-o variantă Beta de Google Photos</b>În cadrul Google I/O 2018 aflam cu mare interes detalii despre o nouă funcție creată pentru Google Photos și anume "Colorize" ce permite colorarea automată a fotografiilor alb-negru. Prin luna mai a acestui an am aflat că se

În cadrul Google I/O 2018 aflam cu mare interes detalii despre o nouă funcție creată pentru Google Photos și anume "Colorize" ce permite colorarea automată a fotografiilor alb-negru. Prin luna mai a acestui an am aflat că se pregătește un program beta, dar de atunci detaliile au lipsit complet. Abia acum apar ceva noutăți și bonus, noi mostre de colorare.

Google Photos

(De la stânga la dreapta: original - alb-negru - Colorize)

Descoperim că o variantă funcțională și Beta a lui "Colorize" a fost inclusă în ultimul update Google Photos 4.26. Trebuie spus totuși că funcția nu a fost activată pentru utilizarea la scară largă și că doar cei de la 9to5google.com au reușit să obțină accesul. Aceștia au pus funcționalitatea la treabă și puteți vedea imaginile obținute în cadrul acestui articol.

Google Photos

(De la stânga la dreapta: original - alb-negru - Colorize)

Per total rezultatele sunt foarte bune, mai ales ținând cont de faptul că vom colora în special fotografii vechi capturate în alb-negru. În cazul de față Colorize se folosește de AI (inteligența artificială) pentru a identifica elementele dintr-o imagine monocrom și aplica automat nuanțele de culoare apropiate pentru a recrea fotografia.

Această scăpare nu poate decât să ne sugereze faptul că un debut public va avea loc curând! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×