Căştile AirPods 3 ar putea schimba radical designul faţă de predecesori; Iată câteva randări + funcţii noi

661 ori
<b>Căştile AirPods 3 ar putea schimba radical designul faţă de predecesori; Iată câteva randări + funcţii noi</b>În ultima vreme se discută tot mai mult despre evenimentul pregătit de Apple pentru această lună. Pentru că în septembrie Tim Cook and co nu au avut destul timp să prezinte toate noutăţile, e cazul că în octombrie să vedem

În ultima vreme se discută tot mai mult despre evenimentul pregătit de Apple pentru această lună. Pentru că în septembrie Tim Cook and co nu au avut destul timp să prezinte toate noutăţile, e cazul că în octombrie să vedem noi modele iPad Pro, dar şi căştile AirPods 3 şi un nou MacBook. Căştile au primit recent o scăpare care indică un design nou şi azi vedem şi randări inspirate de acel leak.

Apple AirPods 3

Aceste randări sunt realizate de către designerul Phone Industry şi se pare că Apple ar fi gata să renunţe la abordarea inspirată de EarPods şi să graviteze spre un "bud" mai alungit. E amuzant că aceste căşti au fost comparate cu un personaj Pea Shooter din jocul Plants vs Zombies şi chiar seamănă cu el. Mai nou se zvoneşte şi că Apple ar fi amânat căştile până în 2020, dar nu garantam nimic. 

Apple AirPods 3

Posibil să integreze la bord funcţii de sănătate şi fitness, dar şi comenzi vocale sporite. Asta mai ales pentru că recent Microsoft a plusat pe Surface EarBuds cu comenzi vocale pentru Office, inclusiv pentru trecerea între slide-uri PowerPoint şi traducere în timp real din 60 de limbi. Revenind totuşi la AirPods 3, dacă partea de "buds" e mai alungită, ei bine porţiunea care coboară din ureche este acum mai mică.

Apple AirPods 3

Acolo s-ar afla bateria, deci e posibil să sufere autonomia căştilor. Apple ar face şi trecerea la vârfuri de cauciuc, deja standard în industrie şi un aspect necesar pentru izolarea fonică mai bună. În plus, odată cu aceste vârfuri interschimbabile poţi face că aceste căşti să se potrivească în mai multe tipuri de urechi.

Sursa menţionează şi o variantă negru mat de AirPods 3, dar şi o variantă aurie şi una argintie, plus posibilitatea unei detecţii a pulsului sau a altor date biometrice. Foarte posibil să crească şi preţul cu toate aceste dotări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×