Apple Watch va primi o funcție de monitorizare a somnului; Anunțul ar putea veni săptămâna viitoare

642 ori
<b>Apple Watch va primi o funcție de monitorizare a somnului; Anunțul ar putea veni săptămâna viitoare</b>Încă de la achiziția Beddit de către Apple, compania ce are în portofoliu senzorul de somn Sleep Monitor pe web au început să apară speculații cu privire la faptul că firma din Cupertino ar urma să ofere la un moment dat pe

Încă de la achiziția Beddit de către Apple, compania ce are în portofoliu senzorul de somn Sleep Monitor pe web au început să apară speculații cu privire la faptul că firma din Cupertino ar urma să ofere la un moment dat pe Apple Watch și funcția de monitorizare a somnului. După o lungă perioadă de timp în care nu s-a mai vorbit despre această posibilitate, iată că astăzi 9to5mac are câteva noutăți de împărtășit.

Surse din interiorul Apple confirmă că într-adevăr se lucrează la o funcție de monitorizare somn pentru ceasurile din portofoliu, funcție ce nu va avea nevoie de hardware special pentru a rula. Anunțul ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare în cadrul evenimentului programat pentru ziua de 10 septembrie și există posibilitatea ca în primă fază funcția să apară doar pe noul Apple Watch așteptat alături de iPhone XI.

La nivel intern funcția este cunoscută sub numele de cod "Burrito" și numele oficial ar fi "Time in Bed tracking". Pe timpul somnului atunci când purtăm un Apple Watch la încheietura mâinii, numeroși senzori vor monitoriza mișcarea, pulsul și zgomotele urmând ca mai apoi să ofere un grafic al calității somnului în aplicația Health dar și într-un nou software numit Sleep.

Aflăm și că noul sistem "bedtime" va activa automat funcția "Do not Disturb" atunci când utilizatorul se culcă. Așteptăm anunțul de săptămâna viitoare și rămâne de văzut dacă funcția va fi disponibilă pe toate modelele Apple Watch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×