Google dă startul unei competiții pentru dezvoltatorii de aplicații mobile ce folosesc platforma Firebase

1.024 ori
<b>Google dă startul unei competiții pentru dezvoltatorii de aplicații mobile ce folosesc platforma Firebase</b>Iată că la scurt timp de la evenimentul Google Firebase ce a avut loc pe data de 7 noiembrie în Berlin și unde am participat și noi, cei de la Google anunță demararea unei competiții pentru dezvoltatorii de aplicații ce folosesc platforma Firebase.

Dacă ne-ați urmărit articolele de ieri, atunci cu siguranță ați remarcat și postarea referitoare la evenimentul Google Firebase unde am participat prin intermediul lui Zoltán Szőgyényi care v-a povestit aici despre noutățile anunțate de către Google, dar și prezentat călătoria sub forma unui Jurnal de bord. În continuare aflați astăzi că Google anunță o competiție interesantă pentru dezvoltatorii de aplicații mobile ce folosesc platforma Firebase.

Concursul se numește Firebase CEE Contest și este vorba despre o competiție deschisă pentru dezvoltatorii din România, Europa Centală și de Est. Aceștia sunt invitați să-și prezinte aplicațiile dezvoltate cu Firebase, urmând ca fericitul câștigător să primească o călătorie în San Francisco la Google I/O 2017. 

Pentru a intra în competiție, participanții trebuie să dezvolte o aplicație mobilă pentru iOS sau Android și să fie dintr-una din țările Europei Centrale și de Sud-Est. Scopul competiției este acela de a găsi exemple de utilizare a platformei Firebase pentru dezvoltarea de aplicații de calitate, cu economie de timp de dezvoltare și scalare rapidă. Cei interesați își pot înregistra aplicațiile pentru Firebase CEE Contest aici, echipa câștigătoare urmând a fi anunțată la finalul lui ianuarie 2017.

Echipa formată din maxim 3 membri va primi cazare și transport la San Francisco cu ocazia conferinței anuale Google I/O programată pentru 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×