iPhone 7 Plus ar avea o problemă cu ajustarea la expunere în mişcare, la nivel de shutter (Video)

1.090 ori
<b>iPhone 7 Plus ar avea o problemă cu ajustarea la expunere în mişcare, la nivel de shutter (Video)</b>După #HissGate iată că acum descoperim o nouă problemă în cazul terminalelor Apple iPhone 7 Plus. Aparent, un utilizator al acestui phablet a descoperit că handset-ul, sau mai bine zis camera sa foto are o problemă cu ajustarea atunci când se mișcă

Din ciclul "first world problems", un utilizator iPhone 7 Plus a descoperit o problemă cu camera acestui device, care la prima vedere nu sare în ochi. Cei de la EveryThingApplePro detaliază problema în clipul de mai jos.

Se pare că atunci când trece de la o zonă mai luminoasă la una întunecată şi viceversa la filmare, apare un uşor "stutter" şi un mic lag în timpul filmării. E ca o mică "bâlbâială" a ajustării imaginii, care se remarcă cel mai bine la mişcarea rapidă. Aparent iPhone 6s Plus stă mai bine la acest capitol, iar utilizatorul a comparat iPhone 7 Plus şi cu Google Pixel, care se descurcă mai bine la schimbarea de expunere în mișcare.

Apare un mic tremurat în imagine în vreme ce cameră se adaptează la noile condiţii de iluminare pe 7 Plus, iar EveryThingApplePro afirma că problema apare şi pe iPhone 7. Cel care a realizat clipul ar vrea chiar să revină la iPhone 6s Plus, doar pentru a scăpa de neajuns. Aşteptam acum şi reacţia celor de la Apple, deşi ar cam fi nevoie să mai vedem vreo 10 cazuri pentru că problema să pară reală sau gravă.

Până atunci rămâne la gradul de "first world problem".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×