Google Pixel și Pixel XL vor sosi și pe albastru; iată cele mai noi randări!

1.184 ori
<b>Google Pixel și Pixel XL vor sosi și pe albastru; iată cele mai noi randări!</b>În această seară de la ora 19:00 (ora României), ne vom îndrepta atenția către evenimentul Google în cadrul căruia vor fi lansate noi terminale mobile. Desigur ne referim la Pixel și Pixel XL - produse cu design identic ce se vor diferenția doar prin

Doar câteva ore rămase până la evenimentul Google, și iată că noi materiale cu smartphone-urile Pixel și Pixel XL continuă a se afișa în mediul online - de această dată fiind vorba despre randări ce vin din partea lui @evleaks. Se pare că cele două handset-uri vor fi disponibile într-o variantă de culoare mai specială prin intermediul operatorului american Verizon. Este vorba despre o nuanță de albastru foarte arătoasă care s-ar putea afla exclusiv doar în portofoliul companiei mai sus menționate.

Google Pixel

(Google Pixel)

Parcă această variantă aduce un echilibru mai plăcut între carcasa metalică și acea zonă din sticlă de pe spate - sticlă colorată într-o nuanță similară. Pe lângă acest model, vor mai exista și versiuni pe argintiu și negru, acestea fiind văzute în trecut prin intermediul a numeroase imagini poposite pe web.

Google Pixel XL

(Google Pixel XL)

Cum dotările hardware sunt deja știute de mult timp, singurul detaliu ce mai trebuie confirmat în această seară este prețul de comercializare. Exista un zvon mai acum ceva timp care indica un preț de pornire de 649 dolari pentru Google Pixel în varianta de 32 GB - preț identic cu cel purtat de către iPhone-ul de 4.7 inch cu aceeași capacitate de stocare (în SUA). Aflăm dacă într-adevăr acesta este prețul oficial în această seară de la ora 19:00 (ora României).

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×