Raiffeisen lansează RaiPay, aplicaţie de plată cu telefonul mobil

1.373 ori
<b>Raiffeisen lansează RaiPay, aplicaţie de plată cu telefonul mobil</b>Raiffeisen are poate cea mai productivă luna din existenţa sa pe plan local, la capitolul digital cel puţin. A lansat luna trecută două aplicaţii pentru mobil (mobile banking) iar acum au lansat şi RaiPay, aplicaţie de plată cu telefonul mobil.

Raiffeisen are poate cea mai productivă luna din existenţa sa pe plan local, la capitolul digital cel puţin. A lansat luna trecută două aplicaţii pentru mobil (mobile banking) iar acum au lansat şi RaiPay, aplicaţie de plată cu telefonul mobil. Avem detalii mai jos.

În iulie debutau "Noul Raiffeisen Smart Mobile" şi "Noul Raiffeisen Online", care permiteau verificarea banilor din cont, utilizarea unui SmartToken şi plata facturilor scanând codul de bare. Cât despre RaiPay, aceasta este o aplicaţie Android deocamdată, care le permite clienţilor să plătească contactless cu telefonul la comercianţi. Veţi putea adăuga via NFC carduri Raiffeisen Bank de debit sau credit şi să faceţi plăti la POS.

RaiPay va fi disponibilă în România, Cehia, Bulgaria şi Serbia. Aveţi nevoie de minim Android 5.0 pentru a o rula. Raiffeisen Bank este a treia bancă din ţara noastră cu o soluţie proprie de plată cu telefonul, după ING şi Banca Transilvania. În curând se va lansa şi George Pay de la BCR, care a primit teasere si un beta. Revenind la RaiPay, pentru a realiza o plată cu telefonul e nevoie să descarci aplicaţia din Play Store, să adaugi cardurile în aplicaţie (debit sau credit, persoană fizică sau juridică) şi apoi poţi plăti la comercianţi.

Cine are card de cumpărături Raiffeisen Bank poate face plăţi în rate fără dobânda, direct cu telefonul. Pentru plăţile de peste 100 de lei trebuie deblocat ecranul telefonului, în vreme ce la peste 500 de lei trebuie să introduceţi parola aplicaţiei. Puteţi realiza plăți la POS şi fără conexiune la Internet (maxim 10).

Posesorii de iPhone-uri vor trebui să aștepre până în toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×