Samsung lansează o aplicaţie care îţi permite să creezi propriile teme de smartphone

1.458 ori
<b>Samsung lansează o aplicaţie care îţi permite să creezi propriile teme de smartphone</b>Samsung este una dintre puţinele companii producătoare de telefoane care au mare grijă cum arată fundalurile, iconurile şi temele de pe telefoanele sale. Pun la bătaie o sumedenie de teme cu plata în magazinul

Samsung este una dintre puţinele companii producătoare de telefoane care au mare grijă cum arată fundalurile, iconurile şi temele de pe telefoanele sale. Pun la bătaie o sumedenie de teme cu plata în magazinul de aplicaţii, iar acum au lansat şi o aplicaţie care îţi permite să îţi creezi propria temă.

Theme Park

Nouă aplicaţie se găseşte în magazinul Galaxy Store şi îţi permite să creezi teme pentru telefonul Galaxy. Acestea sunt teme personalizate, care vor separa utilizatorul de cel de rând, care le descarcă pe cele clasice. Aplicaţia se numeşte Theme Park şi face parte din familia de softuri Good Lock. Are rolul de a "extrage culorile dominante" din fundaluri şi a crea teme automat în funcţie de stilul şi culorile preferate de utilizator".

Theme Park

Odată ce alegeţi un fundal existent deja, Theme Park vă va permite să alegeţi ce culoare principală folosiţi pentru teme, în funcţie de ce a detectat în imagine. Asta va modifica tot ulterior, inclusiv iconuri, toggle-uri, accente şi combinaţii de culoare. Sunt afectate şi fundalurile meniurilor, culoarea textului şi altele. Puteţi alege şi dacă iconurile de aplicaţii au un fundal coloristic sau nu şi să alegeţi culoarea textului din numele aplicaţiilor de pe homescreen şi din app drawer.

Fiecare temă creată este salvată pe telefon şi poate fi accesată ulterior în zona Wallpaper and Themes. Găsiţi aplicaţia aici şi singura cerinţa e să aveţi un telefon Samsung cu minim Android Pie. Dacă nu o găsiţi Galaxy Store, puteţi să o luaţi ca APK de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×