Google postează o listă de peste 130 de sugestii de aplicații pentru tablete

2.328 ori
<b>Google postează o listă de peste 130 de sugestii de aplicații pentru tablete</b>După cum știți atunci când intră în discuție subiectul duelului tabletelor iOS versus cele Android, avantajul e de partea iPad-ului, datorită unui număr impresionant de aplicații dedicate. Ei bine, astăzi Google scoate în evidență câteva...

După cum știți atunci când intră în discuție subiectul duelului tabletelor iOS versus cele Android, avantajul e de partea iPad-ului, datorită unui număr impresionant de aplicații dedicate. Ei bine, astăzi Google scoate în evidență câteva dintre aplicațiile Android pentru tablete.

Gigantul motoarelor de căutare a postat o zonă de aplicații Featured pentru tablete, cu peste 130 de sugestii incluse. Exista o listă similară în trecut, cu jocuri pentru tablete, precum ShadowGun sau Dead Trigger, care acum nu se mai regăsesc pe noua listă. în schimb găsim noutăți precum Samurai versus Zombies Defense 2 sau titluri clasice ca Temple Run sau Angry Brids, plus noul Real Racing 3, care a primit deja un review la Mobilissimo.ro.

Dacă aveți o tabletă precum Nexus 7 sau ASUS Transformer Pad Infinity, așteptați-vă să vedeți în Play Store această zonă de Featured Apps, care vă va recomanda cele mai tari aplicații și jocuri pentru tableta voastră. De menționat și faptul că avem în teste acum tableta Nexus 10 și că vom realiza și noi câteva review-uri de jocuri pe acest device. Toate cele 130 de sugestii sunt disponibile aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×