Samsung promite că va oferi actualizarea la Android 7.0 pe Galaxy Note 7 în 2-3 luni

1.386 ori
<b>Samsung promite că va oferi actualizarea la Android 7.0 pe Galaxy Note 7 în 2-3 luni</b>Din partea sud-coreenilor de la Samsung sosește astăzi promisiunea că în maxim 2-3 luni vom primi actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru phablet-ul Note 7 ce tocmai a fost lansat oficial. Dacă vă amintiți, acest produs a apărut în baza de date a unor

Înainte ca Samsung Galaxy Note 7 să se lanseze oficial, terminalul apăruse în speculaţii cu Android 7.0 Nougat la bord, dar varianta finală s-a lansat cu Android 6.0 Marshmallow. Azi aflăm că Samsung Electronics a făcut o promisiune legată de Nougat.

Astfel, compania sud coreeană se obligĂ că în 2-3 luni să ofere actualizarea la Android 7.0 Nougat pe cel mai nou flagship al său. Remarca a venit pe fondul zvonurilor cu privire la varianta cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare a phabletului, tot pe canale oficiale. Revenind la cel mai nou release Android, debutul sau va veni după o perioadă de teste şi feedback, deci cred că a demarat deja un program după modelul celui Xperia Beta.

Practic Samsung a dat la schimb premiera lui Nougat, pe siguranţă unei rulări fără cusur. Beta testingul trebuie să fie amplu înainte de sosirea actualizării şi nu pot decât să mă întreb dacă vor exista şi alte modificări la nivel estetic faţă de cele deja aduse de TouchWiz-ul actual. Cârcotaşii ar putea spune că Samsung pierde un tempo, deoarece LG va lansa handsetul V20 cu Android 7.0 peste 3 săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×