Sony Xperia A (SO-04E) "Dogo" și Xperia UL "Gaga" gata de lansare În Japonia la vară

1.381 ori
<b>Sony Xperia A (SO-04E) "Dogo" și Xperia UL "Gaga" gata de lansare În Japonia la vară</b>Sony pregătește o nouă serie de modele Xperia, unele care au toate șansele să rămână doar în Japonia. E vorba despre terminalul SO-04E, destinat operatorului NTT DoCoMo și SOL22 pentru operatorul KDDI AU. Ei bine avem și specificații hardware...

Sony pregătește o nouă serie de modele Xperia, unele care au toate șansele să rămână doar în Japonia. E vorba despre terminalul SO-04E, destinat operatorului NTT DoCoMo și SOL22 pentru operatorul KDDI AU. Ei bine avem și specificații hardware pentru noile modele, datorită unor scăpări.

Modelul SO-04E va fi numit oficial Xperia A și e cunoscut și sub numele de cod Dogo. Ne așteptam la o lansare în vara, iar acest handset va avea un display de 4.6 inch cu rezoluție HD, deși nu e clar dacă doar HD sau Full HD. Alte dotări includ un procesor Snapdragon 600, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. Avem și o baterie de 2300 mAh, iar corpul telefonului este rezistent la apă și praf.

Zvonurile afirmă că acest model va ajunge până la urmă și pe piața internațională. Celălalt model care ne interesează este Xperia UL, cu nume de cod Gaga. El vine cu un ecran Full HD de 5 inch, procesor Snapdragon 600, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o baterie înlăturabila de 2300 mAh. în cele din urmă aflăm din nou despre un misterios model Togari, care ar putea fi acel phablet de 6.4 inch Full HD despre care se vorbește de ceva vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×