Acum poți dezarhiva pe Android cu bătrâna aplicație RAR

7.066 ori
<b>Acum poți dezarhiva pe Android cu bătrâna aplicație RAR</b>Vechea aplicație RAR a sosit și pe Android, permițându-vă să dezarhivați fișierele de care aveți nevoie. Din câte știu această funcție de dezarhivare este inclusă și în ES File Manager, dar nu strică să avem și un soft RAR dedicat....

Vechea aplicație RAR a sosit și pe Android, permițându-vă să dezarhivați fișierele de care aveți nevoie. Din câte știu această funcție de dezarhivare este inclusă și în ES File Manager, dar nu strică să avem și un soft RAR dedicat.

Interfața sa nu arata cine știe ce, dar aplicația vine cu suport pentru cele mai populare arhive, de la ZIP și RAR la TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO și ARJ. Puteți și să reparați arhivele stricate și protejați prin parola o arhivă realizată. Un alt avantaj aici este că spre deosebire de versiunea pentru Windows, aceasta este disponibilă gratuit.

Acum poți dezarhiva pe Android cu bătrâna aplicație RAR

Softul vine direct de la RARLAB și vor fi folosite multiple core-uri ale procesorului de pe terminalul vostru pentru a termina arhivarea sau dezarhivarea mai rapid. Sunt sigur că aceia dintre voi care descarca subtitrări pe telefon sau tableta vor fi încântați, deoarece acestea au darul de a sosi sub formă de RAR deseori. Descărcați aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×