Aplicaţia foto Prisma a sosit în sfârşit pe Android, complet gratuită şi gata de a transforma fotografiile în picturi

3.287 ori
<b>Aplicaţia foto Prisma a sosit în sfârşit pe Android, complet gratuită şi gata de a transforma fotografiile în picturi</b>Prisma ar fi fost probabil aplicaţia verii dacă nu sosea Pokemon GO pentru a o detrona rapid. Cert e că aceasta aplicaţie foto e cu siguranţă cea mai populară în segmentul său şi după ce a stat în top în App Store multe săptămâni, a ajuns în sfârşit..

Prisma ar fi fost probabil aplicaţia verii dacă nu sosea Pokemon GO pentru a o detrona rapid. Cert e că aceasta aplicaţie foto e cu siguranţă cea mai populară în segmentul său şi după ce a stat în top în App Store multe săptămâni, a ajuns în sfârşit şi pe Android. O descărcaţi de aici gratuit. 

Un beta pornise pe Android săptămâna trecută, dar a fost terminat rapid, iar primele impresii erau ca procesarea se făcea puţin mai lent decât de pe iOS. Reţineţi că terminalele în sine nu sunt foarte solicitate, greul procesării fiind realizat de serverele Prisma. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu această aplicaţie, ea are darul de a aplica un filtru asupra fotografiilor voastre, făcându-le să arate artistic, ca nişte picturi în acuarela, nişte comic book-uri, graphic novel-uri sau manga/anime.

36 de filtre sunt disponibile şi fiecare are o setare de intensitate a aplicării sale. Aplicaţia va face şi cropping automat pozelor într-un pătrat şi vă va oferi linkuri pentru partajare uşoară pe Facebook si Instagram. Vestea şi mai bună e că aplicaţia nu e doar gratuită, ci nici nu are în app purchases. Softul e realizat de o echipă din Moscova şi poate crea foarte uşor artă abstractă, picturi ce par să fi ieşit din pensula lui Rembrandt sau din mintea neînţeleasă a lui Picasso.

În aceste condiţii nu putem decât să vă urăm spor la editat şi postat poze din vacanţă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×