WhatsApp lansează o aplicație dedicată pentru Windows și Mac

1.375 ori
<b>WhatsApp lansează o aplicație dedicată pentru Windows și Mac</b>Dezvoltatorii WhatsApp anunță astăzi lansarea unei aplicații dedicate pentru platforma Windows și MAC OS, software care din păcate este tot o extensie a aplicației de bază instalată pe smartphone. Prin sincronizarea terminalelor putem astfel primi

De ceva timp putem accesa serviciul de mesagerie WhatsApp și din browser-ul calculatorului nostru, modalitate prin care putem citi și răspunde mesajelor primite pe telefon. De astăzi, dezvoltatorii aplicației lansează și o versiune dedicată pentru platforma Windows, dar și pentru Mac.

Aflați pentru început faptul că pe lista dispozitivelor compatibile se află produsele ce rulează minim Windows 8, sau Mac OS 10.9. Din păcate, aceasta este tot o extensie a aplicației de pe mobil, ceea ce înseamnă că vom fi nevoiți să păstrăm conexiunea la internet activă și pe smartphone-ul nostru pentru ca mesajele să ajungă pe computer.

WhatsApp poate fi descărcat prin vizitarea site-ului whatsapp.com direct din browserul vostru, urmând ca mai apoi să fie realizat și procesul de setup. Odată instalată aplicația tot ce avem de făcut este să scanăm codul apărut pe PC cu ajutorul smartphone-ului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×