Asus va crește numărul de comenzi pentru componente de smartphone-uri În luna martie

Autor:  | Publicat în:  Asus 706 ori
<b>Asus va crește numărul de comenzi pentru componente de smartphone-uri În luna martie</b>Potrivit unor surse din lanțul distribuitorilor de produse, se pare că în luna martie se așteaptă o creștere a numărului de comenzi pentru componente de smartphone-uri din partea companiei Asus. Din ultimele informații, aceste noi smartphone-uri...

Potrivit unor surse din lanțul distribuitorilor de produse, se pare că în luna martie se așteaptă o creștere a numărului de comenzi pentru componente de smartphone-uri din partea companiei Asus. Din ultimele informații, aceste noi smartphone-uri vor fi destinate în special pentru piețele emergente.

Printre principalele piețe în care cei de la Asus doresc să își facă simțită prezența se numără în special China. Asus speră astfel să lanseze noi produse cu dotări high-end care spre deosebire de așteptări, vor avea prețuri specifice pentru device-uri din categoria mid-range.

Pentru a ajunge la scopul propus, compania va colabora cu diverse lanțuri de aprovizionare ce vor oferi componente mai ieftine. De asemenea, se pare că Asus va lansa noi tablete și notebook-uri în acest an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×