Aplicația Gmail pentru Android În versiunea 4.2: capturi de ecran și informații complete

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.443 ori
<b>Aplicația Gmail pentru Android În versiunea 4.2: capturi de ecran și informații complete</b>Google lucrează la o nouă versiune a aplicației sale de Gmail pentru Android. Sunt câteva noutăți care vor face mai plăcută experiența Gmail pe telefoanele și tabletele cu sistemul de operare mobil al companiei americane cu sediul în Mountain...

Google lucrează la o nouă versiune a aplicației sale de Gmail pentru Android. Sunt câteva noutăți care vor face mai plăcută experiența Gmail pe telefoanele și tabletele cu sistemul de operare mobil al companiei americane cu sediul în Mountain View, USA.

între noutăți se remarcă funcția pinch-to-zoom în cadrul mailurilor, funcția swipe este integrată și poate fi setată astfel încât să arhiveze un mail, să-l șteargă sau să treci la următorul mesaj din inbox.

Este și un clip care detaliază noul Gmail cât și câteva capturi de ecran:

Trebuie specificat că acest software nu a ajuns în faza finală, nu este disponibil oficial pentru descărcat. Știți că pe web ajung tot felul de soluții sau informații înainte de debutul oficial, așa și cu Gmail în versiunea 4.2, pe care îl puteți descărca de aici.

Aplicația Gmail pentru Android În versiunea 4.2: capturi de ecran și informații complete

Aplicația Gmail pentru Android este printre cele mai criticate dintre cele pe care Google le-a pus în magazinul său de aplicații. Poate că acum se va bucura de un feedback pozitiv, este și greu să optimizezi o aplicație pentru un univers Android atât de fragmentat ca hardware cât și ca versiuni ale sistemului de operare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×