Aplicaţia TeamViewer în varianta pentru Android poate acum activa computerele aflate în mod idle de la distanţă

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.596 ori
<b>Aplicaţia TeamViewer în varianta pentru Android poate acum activa computerele aflate în mod idle de la distanţă</b>TeamViewer este una dintre cele mai utilizate aplicatii atunci cand vine vorba despre schimbul rapid de fisiere intre doua dispozitive, sau de controlul unui pc de la distanta. De astăzi, aplicația TeamViewer în versiunea pentru Android primește o actuali

TeamViewer e probabil soluţia de control remote pentru PC-uri cea mai populară la ora actuală. Ea are şi aplicaţii dedicate de iOS şi Android, permiţându-vă să preluaţi controlul computerului de pe telefon sau tableta, chiar dacă sunteţi plecaţi de acasă. Şi azi varianta de Android a aplicaţiei primeşte o funcţie nouă.

Ultima actualizare adusă softului disponibil gratuit in Play Store vine cu funcţia Wake on Lan, aparent cea mai solicitată din partea fanilor soluţiei. Dacă un desktop sau laptop are funcţia Wake-on-LAN activată şi suportată, atunci veţi putea controla acel PC chiar şi în mod idle, "trezindu-l" din modul său de funcţionare Sleep.

Se va stabili o conexiune cu aplicaţia şi veţi putea ajunge la preţioasele fişiere de la muncă. Alte noutăţi aduse de actualizare includ posibilitatea de a vedea fişiere în mod full screen, fără bara navigationala care să vă stea în cale. Un mouse pointer accelerat se afla şi el în changelog, dar şi suport pentru carduri SD.

Puteţi descărca aplicaţia pentru Android de aici, utilă mai ales că vine Paştele şi veţi vrea să mai aruncaţi o privire pe PC-ul de acasă din când în când.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×