Aplicația GIPHY este acum disponibilă și pe Android; o întreagă colecție de gif-uri aflată la un click distanță

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.047 ori
<b>Aplicația GIPHY este acum disponibilă și pe Android; o întreagă colecție de gif-uri aflată la un click distanță</b>Celebrul serviciu GIPHY prin care avem acces la o întreagă bază de date de materiale gif, primește astăzi o aplicație pentru Android intitulată GIPHY. All the gifs. Practic, avem de-a face cu un update serios pentru aplicația GIPHY for Messenger ce este

Un nume pe care mai toți l-am auzit la un moment dat sau altul, este Giphy - denumire purtată de o platformă web foarte populară la ora actuală. Avem parte de o întreagă bază de date și de un motor de căutare prin care putem găsi cele mai variate materiale de tip gif, acele imagini animate atât de captivante.

Ei bine, începând de astăzi putem avea toate aceste materiale gif într-un singur loc direct pe telefon, și asta datorită lansării unei aplicații dedicate. Aflați că acest software sosește ca un soi de înlocuitor pentru aplicația Giphy for Messenger ce a fost disponibilă pentru terminalele Android pentru o bună perioadă de timp.

Odată instalată aplicația GIPHY. All the GIFS, vom putea distribui fișierele .gif către prieteni prin intermediul a numeroase aplicații de socializare ce sunt suportate. Vorbim despre Gmail, Messenger, Twitter, ba chiar și de popularul Facebook ce cu siguranță nu lipsește de pe nici un telefon. 

Puteți descărca aplicația pe smartphone-ul vostru Android, chiar de aici.  

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×