Aplicaţia Google Camera va primi control manual al expunerii; Funcţia revine după ce dispăruse din preview build

1.157 ori
<b>Aplicaţia Google Camera va primi control manual al expunerii; Funcţia revine după ce dispăruse din preview build</b>După ce inițial funcția de control manual al expunerii dispărea din preview-ul Android N 7.0, iată că astăzi descoperim faptul că acest feature va ajunge în cadrul aplicației Google Camera. Această veste apare astăzi pe web prin intermediul unui raport

Android 7.0 Nougat va aduce printre altele şi câteva modificări la nivel de aplicaţie Camera şi azi aflăm că va reveni ajustarea manuală a expunerii spre exemplu. E drept că mulţi creatori de aplicaţii third party au această funcţie inclusă, dar ne bucură să o vedem şi pe software stock.

Google Camera

Ajustarea manuală de expunere dispăruse din ultimele build-uri preview, dar în varianta finală de Nougat va reapărea. Primim astfel un slider pe care facem swipe pentru a regla expunerea, iar el apare automat când facem tap pe ecran pentru a auto focaliza pe un subiect. Sliderul e ceva mai "analogic" de această dată, astfel că în loc să vedem obişnuitele gradaţii, de -2, -1, 0, 1 şi 2, putem face slide cu un mecanism virtual în sus sau jos.

Avantajul e că primim extra varietate la reglaje, din ce am văzut. Aplicaţia foto va mai aduce şi noi opţiuni pentru grila de încadrare a subiectului, cu aranjament de tip 3X3, 4X4 sau Golden Ratio. Parcă la fiecare release Android, interfaţa devine şi mai minimalistă, şi mai minimalistă... Aşteptam să vedem şi care sunt opţiunile video de această dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×