Aplicația Google Photos primește o nouă actualizare; iată ce funcții sunt aduse la pachet

1.546 ori
<b>Aplicația Google Photos primește o nouă actualizare; iată ce funcții sunt aduse la pachet</b>Aplicația Google Photos pentru Android, primește astăzi o actualizare bine-venită ce ne aduce în primul și în primul rând o bară de căutare pentru găsirea fotografiilor dorite mult mai rapid. De asemenea, avem parte și de o funcție prin care se pot crea

Am aflat de-a lungul săptămânilor trecute detalii despre noile funcții aduse de o serie de release-uri ale aplicației Google Photos, iar astăzi primim și vestea oficială cu privire la disponibilitatea update-ului către public. În primul rând, este inclusă acum o bară de căutare cu scopul de a găsi fotografiile dorite foarte simplu.

De asemenea, aplicația ne oferă posibilitatea de a crea filmulețe pe baza unor fotografii, clipuri video și materiale audio - modalitate prin care putem retrăi de exemplu o călătorie într-un mod mai interactiv decât prin metoda standard de navigare printre galeriile de imagini.

Nu în ultimul rând, această actualizare ne permite redenumirea și ștergerea folderelor create pe device, cât și cu posibilitatea de administrare a fotografiilor de pe cardul SD (mutare/ștergere fotografii, adăguare noi foldere). Aflați că versiunea Google Photos v1.19 este disponibilă acum în Play Store, și faptul că în curând vom primi update-ul și pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×