Aplicația Google Play Music va putea fi controlată curând prin intermediul comenzilor vocale

882 ori
<b>Aplicația Google Play Music va putea fi controlată curând prin intermediul comenzilor vocale</b>Aplicația Google Play Music ar putea primi curând și suport pentru comenzi vocale, playback-ul audio urmând a fi realizat pe baza unor comenzi prestabilite. Vom putea schimba melodia doar prin rostirea comenzii vocale skip, da pauză unei melodii, sau

La pachet cu orice smartphone Android sosește și aplicația Google Play Music, software care în ultimul timp a evoluat foarte mult atât ca funcționalitate, cât și ca experiență de utilizare. Iar noutățile aduse nu se opresc aici, dezvoltatorii urmând a integra curând și o funcție ceva mai deosebită.

Este vorba despre posibilitatea de controla playback-ul audio prin intermediul comenzilor vocale, o funcție destul de utilă la prima vedere. Acest detaliu a fost descoperit de către un membru XDA, ce a remarcat prezența unei iconițe de forma unui microfon - element care aparent face trimitere către o funcție încă neactivată.

Odată ce Google va activa acest feature, vom putea rosti diverse comenzi vocale pentru a reda o anumită melodie, pune pauză, sau da skip la următoarea piesă. Există totodată și posibilitatea ca aplicația de muzică să beneficieze de suport pentru funcții de control mai avansate, detaliu despre care ar trebui să aflăm curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×