Aplicaţia Google Podcasts devine oficială, o puteţi descărca din Play Store acum

1.000 ori
<b>Aplicaţia Google Podcasts devine oficială, o puteţi descărca din Play Store acum</b>După câteva zvonuri cu privire la debutul unei aplicații Google Podcasts, iată că astăzi acest software devine oficial odată cu listarea sa în magazinul Google Play. Aplicația ce permite streaming-ul de podcast-uri poate fi descărcată chiar acum

Ştiam că Google pregăteşte ceva special pentru zona de podcasturi de câteva zile, iar acum s-a concretizat acel proiect. Aplicaţia Google Podcasts a devenit oficială şi este disponibilă gratuit în Play Store.

Google Podcasts

E vorba despre o aplicaţie de podcasturi de sine stătătoare şi nu inclusă în serviciile muzicale ale companiei. Softul include algoritmii Google de recomandări, încercând să vă recomande podcasturile ideale pentru gusturile voastre. Ideea este de a conecta utillizatorii cu podcasturile pe care le-ar putea aprecia. Până acum se puteau descărca podcasturi pe Android prin Google Play Music sau aplicaţii third party, dar Google a decis să separe acest segment.

Reprezentanţii Google au declarat că se aşteaptă ca Podcasts să aducă sute de milioane de noi ascultători pe tot globul. E drept că marele G mai încercase ceva de gen şi cu cu Google Listen, dar proiectul a fost oprit în 2012. Puteaţi descărca podcasturi din Play Store din 2016, dar ascultătorii hardcore preferau alte soluţii. Aplicaţia cea nouă aduce o interfaţă intuitivă, cu fundal alb şi include funcţii de căutare, abonare, ascultare, descărcare pentru ascultare offline şi viteză de playback variabilă.

Google Podcasts

Google Podcasts vine cu suport multi device, aşa că puteţi începe ascultarea unui episod pe un device şi să o terminaţi pe altul. Asta fie că e un telefon, tabletă sau o boxă inteligentă. Există şi o secţiune "For You" pe pagina de start pentru a vedea ce episoade au apărut la podcasterii voştri preferaţi. Există şi o zonă Trending, Top Podcasts şi categorii.

Există şi opţiunea de auto caption, care vă prezintă şi textul asociat unui podcast, nu doar varianta audio. Se pot crea playlisturi personalizare, importa abonări de la un fişier OPML şi crea durate de skip personalizate. Găsiţi aplicaţia aici şi nu par să fie planuri pentru o aplicaţie iOS deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×