Aplicaţia Google One este acum disponibilă în Play Store, îţi aduce extra stocare în cloud

4.292 ori
<b>Aplicaţia Google One este acum disponibilă în Play Store, îţi aduce extra stocare în cloud</b>Undeva pe la mijlocul acestei luni v-am informat și despre noua ofertă de stocare în cloud de la Google, ofertă ce sosea sub numele de Google One și care poate fi folosit în tandem cu Drive. De acum există și o aplicație dedicată pentru

Pe la mijlocul acestei luni am scris despre noua ofertă de stocare în cloud de la Google, care venea sub numele de Google One. Era practic un serviciu în extensia şi completarea lui Drive, folosit în tandem cu acesta. Acum a primit şi o aplicaţie dedicată, numită Google One şi disponibilă gratuit în Play Store.

Google One

Motivul pentru că Google a crescut spaţiul de stocare în cloud e simplu: intrăm în curând în epoca 5G şi a omniprezenței 4K-ului. Google One va oferi extra stocare pentru mai puţini bani, suport tehnic 24 din 24 via chat, telefon sau email în anumite ţări, plus alte avantaje. Aplicaţia Google One se găseşte aici, dar nu e chiar finisată, dând senzaţia unui soi de beta.

Prin intermediul acestui soft veţi putea administra abonamentul vostru la serviciile de stocare, care acoperă şi Drive, Gmail şi Google Photos. Din aplicaţie mai contactaţi şi experţii Google cu o singura apăsare, obţineţi sugestii şi informaţii. În mod inedit există şi bonusuri pentru clienţii precum credit în Google Play sau preţuri speciale la hoteluri.

Puteţi partaja abonamentul cu până la 5 rude. Reţineţi că fiecare cont Google vine cu 15 GB stocare gratuită în cloud, dar cine plăteşte primeşte mult în plus. 100 GB costă 1.99 dolari pe lună, pentru 200 GB plăteşti 2.99 dolari, iar apoi sari direct la 2 TB pentru suma de 9.99 dolari pe lună. Cine avea vechiul abonament de 1 TB la 9.99 dolari pe lună primeşte upgrade automat.

Sunt şi versiuni de 10, 20 sau 30 TB stocare, dar acelea îşi păstrează preţurile vechi (99.99 dolari, 199.99 dolari şi 299.99 dolari pe lună).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×