Google Chromecast 3 este anunțat oficial cu mici upgrade-uri; Adoptă un design actualizat

Autor:  | Publicat în:  Google 3.900 ori
<b>Google Chromecast 3 este anunțat oficial cu mici upgrade-uri; Adoptă un design actualizat</b>În cadrul evenimentului de ieri seară cei de la Google au avut multe de prezentat, printre produsele de la fața locului numărându-se și dongle-ul Chromecast 3. Acesta reprezintă un mic upgrade pentru varianta anterioară și dispune de un design

Evenimentul marca Google de ieri ne-a adus o mulțime de lansări din zona hardware, printre acestea numărându-se telefoanele Pixel 3 și Pixel 3 XL, boxa inteligentă Home Hub, tableta Pixel Slate, dar și căștile Pixel USB-C Earbuds. De asemenea, la fața locului a debutat și Chromecast 3, micul dongle ce reprezintă un upgrade minor pentru generația precedentă, un soi de facelift dacă vreți.

Chromecast 3

Aflați că acest dispozitiv adoptă acum un design actualizat, optându-se pentru înlocuirea logo-ului Chromecast cu un simbol "G" și pentru o textură mată de această dată. Forma de puc rămâne neschimbată și la fel și cablul HDMI flexibil ce se va conecta la televizor simplu și rapid.

Chromecast 3

Potrivit celor de la Google, noul Chromecast este acum mai rapid cu 15% față de generația anterioară și suntem informați că aduce suport pentru streaming video Full HD de la 60 cadre pe secundă. Device-ul este capabil că redea muzică și pe alte boxe conectate cu gadget-urile smart Google, o funcție care va fi disponibilă ulterior după debut.

Chromecast 3 se vinde pentru suma de 35 dolari!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×