Google Chromecast 3 este anunțat oficial cu mici upgrade-uri; Adoptă un design actualizat

4.140 ori
<b>Google Chromecast 3 este anunțat oficial cu mici upgrade-uri; Adoptă un design actualizat</b>În cadrul evenimentului de ieri seară cei de la Google au avut multe de prezentat, printre produsele de la fața locului numărându-se și dongle-ul Chromecast 3. Acesta reprezintă un mic upgrade pentru varianta anterioară și dispune de un design

Evenimentul marca Google de ieri ne-a adus o mulțime de lansări din zona hardware, printre acestea numărându-se telefoanele Pixel 3 și Pixel 3 XL, boxa inteligentă Home Hub, tableta Pixel Slate, dar și căștile Pixel USB-C Earbuds. De asemenea, la fața locului a debutat și Chromecast 3, micul dongle ce reprezintă un upgrade minor pentru generația precedentă, un soi de facelift dacă vreți.

Chromecast 3

Aflați că acest dispozitiv adoptă acum un design actualizat, optându-se pentru înlocuirea logo-ului Chromecast cu un simbol "G" și pentru o textură mată de această dată. Forma de puc rămâne neschimbată și la fel și cablul HDMI flexibil ce se va conecta la televizor simplu și rapid.

Chromecast 3

Potrivit celor de la Google, noul Chromecast este acum mai rapid cu 15% față de generația anterioară și suntem informați că aduce suport pentru streaming video Full HD de la 60 cadre pe secundă. Device-ul este capabil că redea muzică și pe alte boxe conectate cu gadget-urile smart Google, o funcție care va fi disponibilă ulterior după debut.

Chromecast 3 se vinde pentru suma de 35 dolari!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×