Nu vă speriaţi, Google Pixel 3 nu va include obligatoriu breton

2.251 ori
<b>Nu vă speriaţi, Google Pixel 3 nu va include obligatoriu breton</b>O mare îngrijorare a fanilor Pixel este aceea că Google ar putea adopta un decupaj în ecranul viitorului terminal Pixel 3, asta ca urmare a suportului introdus de către marele G în Android. După cum ați văzut mulți producători din lumea Android

Multă lume se agită în ultima vreme legat de faptul că mai toţi producătorii de telefoane încep să copieze abordarea cu bretonul. Printre puţinii temerari care nu au cedat încă se numără HTC şi Sony, dar LG, ASUS şi Huawei au sărit imediat pe acest trend iniţiat de iPhone X. Odată cu lansarea beta-ului Android P şi cu funcţiile sale speciale legate de breton au apărut şi îngrijorări că Google Pixel 3 ar putea adopta această abordare de design. Vă liniştim mai jos.

Google Pixel 3

Fanii seriei Pixel au început deja să disece fiecare bucată de cod Android P, în căutarea dovezii supreme că vom avea breton sau nu. E ceva comun să afli detalii şi indicii despre un viitor telefon Pixel din codul sursă Android sau al serviciilor conexe. Am tot văzut ultimele modele Nexus şi Pixel apărând în ultimii ani sub formă de indicii în diferite baze de date, cu nume de peşti.

Cei de la Android Police au pus mâna pe o serie de imagini, care indică faptul că Android P va afişa doar 4 notificări în bara status la orice moment dat. Şi ceasul a fost mutat în stânga, iar toată această schimbare duce cu gândul la un mare loc liber lăsat în centrul zonei de sus din UI. Totul pare să indice spre un Pixel 3 cu breton, dar sunt şi experţi care afirmă că Google a dorit doar simetrie şi simplificarea barei status de sus.

Google ar fi impus o limită la numărul de iconuri ce apar acolo pentru a nu încărca prea mult interfaţa. Google a mers mereu pe minimalism şi lipsa de aglomerare. Imaginaţi-vă cum arată acea zonă cu 10 notificări care aşteaptă la rând. Totuşi, în martie, la primul release Android P dezvoltatorii au primit un tool care le permitea să simuleze un "breton".

Nu ştim ce să mai credem până la urmă şi totul depinde de capacitatea Google de a se abţine de la a copia trendul. În ultimii ani au fost trendsetteri şi nu au trecut nici măcar la camera duală pe modelele Pixel, deci eu cred că vor dar skip şi la această abordare. Mai ales având pe HTC aproape.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×