Aplicaţia Nokia Pro Camera ajunge pe noi telefoane, printr-o portare XDA Developers

1.679 ori
<b>Aplicaţia Nokia Pro Camera ajunge pe noi telefoane, printr-o portare XDA Developers</b>Astăzi descoperim că aplicația Nokia Pro Camera a ajuns pe noi telefoane mobile și asta prin intermediul unei portări realizate de către XDA Developers. Comunitatea de dezvoltatori software ne oferă astfel posibilitatea de a instala software-ul

Aplicaţia Nokia Pro Camera sosea pe terminalele Android cele mai variate în luna aprilie a acestui an şi vă ofeream APK-ul pentru descărcare. Acum aflăm că a sosit şi pe alte modele de telefoane în mod oficial, dar si neoficial, printr-o portare. Rețineți că e vorba de o versiune mai nouă decât cea din aprilie.

Nokia Pro Camera

Modul Pro din Camera vă permite să faceți reglaje pentru balans de alb, expunere, ISO, focalizare și shutter, folosind semicercuri cu slidere tactile. Nokia 8 se alătură listei de modele care rulează aceasta aplicaţie şi aparent aplicaţia rulează şi pe terminale non Nokia. Pentru a o folosi totuşi aveţi nevoie de un Level 3 Camera2 API, care poate fi găsit/testat folosind o aplicaţie dedicată din Play Store. Odată ce aflaţi dacă terminalul vostru suportă aşa ceva sau nu, puteţi instala aplicaţia Pro Camera.

Cei care au testat softul pe terminale OnePlus au semnalat crash-uri, dar e vorba despre o portare neoficială, aşa că era de aşteptat. Nokia Camera cu Pro mode sosea pe Nokia 7 iniţial, apoi pe Nokia 8 recent, iar comunitatea de dezvoltatori XDA a reuşit să facă şi aceasta portare. Trebuie subliniat că MIUI nu include suport pentru acel API şi nici alte câteva mărci de telefoane din China.

Un bug care nu a fost rezolvat încât e cel de control pentru Shutter, care va produce efectul dorit pe fotografia realizată, doar că nu veţi avea feedback vizual în catare când schimbaţi setarea. Găsiţi aici APK-ul cel nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×