Google nu se mai ocupă de tablete, scoate secţiunea dedicată de pe site-ul oficial Android

3.434 ori
<b>Google nu se mai ocupă de tablete, scoate secţiunea dedicată de pe site-ul oficial Android</b>Prima zi de weekend ne aduce și vestea că Google a terminat-o cu tabletele, sau cel puțin asta ne sugerează eliminarea secțiunii dedicate de pe site-ul oficial. De acum nici o tabletă nu mai apare aici și întreaga categorie de produse devine

Google nu a mai lansat tablete sub brand propriu de ceva vreme şi aproape că nici nu ne mai amintim ultima oară când am auzit de un model Nexus al lor. Nici laptop-uri sau convertibile nu am mai văzut de la Marele G, deci se justifică dispariţia secţiunii Android Tablets de pe site-ul oficial Android.com.

Site-ul Android a fost actualizat prin înlăturarea completă a secţiunii de tablete. Tot ce vedem acum sunt Telefoane, zona Wear, TV, Auto şi Enterprise. Pe 31 mai încă exista acea secţiune, afişând modele ca NVIDIA Shield Tablet K1 sau Samsung Galaxy Tab S2 8.0, plus un device Xperia. Ei bine deja pe 1 iunie dispăruse, în ceea ce pare a fi curăţenia de vară.

E ştiut faptul că tabletele sunt în picaj de câţiva ani, pe măsură ce piaţa se adaptează şi redescoperă laptop-urile sau adoptă convertibilele. Google se descurcă mai bine cu modelele Chromebook decât ar face-o dacă ar scoate tablete noi pe piaţă. Ca să vă faceţi o idee cu privire la lipsa de interes a celor de la Google faţă de tablete, aflaţi că nici măcar nu există tablete pentru dezvoltatori cu Android P la bord.

Pe viitor am putea vedea totuşi tablete cu Chrome OS, mai ales că Acer a lansat deja un astfel de device. Mai există şi Fuchsia şi Andromeda, în cazul în care Google se răzgândeşte, dar deocamdată putem spune "RIP" tabletelor cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×