Aşa arată Samsung Galaxy Note 9, conform unor randări realizate pentru Phone Arena

5.002 ori
<b>Aşa arată Samsung Galaxy Note 9, conform unor randări realizate pentru Phone Arena</b>Vedem astăzi prin intermediul celor de la Phone Arena o serie de randări pentru ce pare a fi Samsung Galaxy Note 9, randări realizate pe seama unei scăpări de protecție pentru ecranul viitorului flagship. Ce remarcăm de aici este că

Samsung Galaxy Note 9 pare a se fi lovit de un obstacol, conform zvonurilor recente, care îl dădeau drept amânat cu 2 săptămâni. Motivul? Designul şi mai ales panoul ecranului. Scăpările despre telefon continuă totuşi şi culminează cu această randare realizată pentru Phone Arena de către Milen Yanachkov, un designer al cărui nume nu îl ştiam până acum, dar care pare să fi făcut o treabă excelentă aici.

Randari Samsung Galaxy Note 9

Noul phablet Note 9 ar trebui să fie în mare un Note 8 mai rafinat, cu muchii mai înguste şi camera şi procesorul lui Galaxy S9+. Recent au scăpat şi protecţii pentru ecranul său, dându-ne o idee cu privire la format şi liniştindu-i pe cei îngrijoraţi că va apărea vreun breton în ecuaţie. Revenind la randarea de la Phone Arena, observăm că muchia de sus are grosimea tăiată puţin, iar numărul său de orificii este identic cu cel de pe Galaxy Note 8, deci vom avea acelaşi scanner de iris ca şi predecesorul şi aceiaşi senzori. Si muchia de jos ar trebui sa fie mai mica, dar lateralele sunt la fel.

Randari Samsung Galaxy Note 9

Schimbări mai mari se petrec în spate, cu o cameră duală în stil S9+ şi un scanner de amprente imediat sub cameră (nu în ecran). Nu ştim în ce măsură se schimbă ceva la senzorul de puls şi dacă a învăţat în sfârşit să ia şi tensiunea arterială sau nu. Telefonul rămâne la fel de îngust că anul trecut aş zice şi continuă să aibă muchii curbate. S-Pen este în continuare un mister total şi nu ştim nimic legat de o eventuală funcţie nouă, design diferit sau altele de gen.

Randari Samsung Galaxy Note 9

Se speculează că ar recunoaşte mai multă nivele de presiune şi ar permite un control mai fin asupra scrisului de mână. Practic nu avem mari surprize când vine vorba de Galaxy Note 9, asta e sigur. Ceea ce vedem aici sunt randări inspirate de schiţe CAD provenite direct din fabrică, deci şansele sunt mari ca noul phablet chiar să arate aşa. Marea problemă? Lumea îl va confunda cu Note 8 în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×