Aplicaţia Nokia Camera cu Pro Mode e acum disponibilă pentru descărcare pe terminalele Android; Aveţi APK-ul aici

4.081 ori
<b>Aplicaţia Nokia Camera cu Pro Mode e acum disponibilă pentru descărcare pe terminalele Android; Aveţi APK-ul aici</b>În perioada târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona am descoperit că finlandezii de la HMD Global au adus pe noile smartphone-uri Nokia 8 Sirocco și Nokia 7 Plus și noua versiune a aplicației Camera care se remarcă prin

Una dintre cele mai curate şi aerisite aplicaţii Camera din universul Android este cu siguranţă cea de pe terminalele Nokia. Ca atare multă lume îşi dorea acea soluţie şi pe handset-urile lor, iar acum avem veşti bune: APK-ul este disponibil şi mai mult decât atât include şi noul mod Pro împrumutat de pe terminalele Lumia.

Cu ocazia lui MWC 2018, atunci când au debutat telefoanele Nokia 7 Plus şi Nokia 8 Sirocco am aflat că ele vor avea la bord Nokia Camera cu acel Pro Mode de pe handset-urile Lumia. Ştiţi voi, cu acele semicercuri consecutive ce permit o reglare intuitivă de expunere, balans de alb, focalizare, shutter şi ISO. Actualizarea va sosi şi pe terminalele Nokia compatibile, cele cu optică Zeiss, dar cumva softul a scăpat online şi sub formă de APK care poate fi pus şi pe handset-uri non Nokia şi non Zeiss.

Nokia Camera

Aplicaţia Camera versiunea 8.02650.50 este cea în cauză, activând modul Pro pe smartphone-uri. Găsiţi AICI APK-ul aferent, deja confirmat drept funcţional pe Google Pixel 2 XL, OnePlus 5T şi pe Samsung Galaxy S9, totuși cu unele buguri. Multa lume afirmă că poate trece pe modul Manual, dar nu şi pe cel Pro, care e buggy pe alte terminale decât cele Nokia. Până şi funcţia dual camera Bothie sau Picture in Picture funcţionează totuşi.

Chiar şi pe Nokia 8 are buguri modul Pro, dintr-un motiv sau altul. Sunt şanse mari ca softul să fie compatibil doar cu Nokia 7, cel de anul trecut, din ce am înţeles. În ideea că încercarea moarte nu are şi nu prea sunt şanse de bricking, vă recomandăm să încercaţi aplicaţia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×