Aplicația Skype are de astăzi un nou design; sunt introduse și noi funcții împrumutate de la Facebook Messenger! (Video)

1.682 ori
<b>Aplicația Skype are de astăzi un nou design; sunt introduse și noi funcții împrumutate de la Facebook Messenger! (Video)</b>Cel mai utilizat serviciu de apeluri video este de departe Skype, soluție care de acum înainte îmbracă haine noi în cazul aplicațiilor pentru smartphone-uri. Pentru început actualizarea sosește pe platforma Android urmând ca în scurt timp noul look să își

Începând de astăzi utilizatorii aplicației Skype pentru Android vor remarca o schimbare majoră la capitolul design, actualizare care va sosi și pe iOS, Windows Mobile, dar și MacOS în perioada următoare. Avem parte de acum de un look modern și sunt introduse și noi funcționalități precum cea numită "Highlights" care ne permite adăugarea unei povești foto/video fix precum putem face pe Instagram și Snapchat.

Skype

De asemenea, avem și posibilitatea de a reacționa la fotografiile sau mesajele primite în chat cu diferite emoticoane care exprimă starea de spirit și totodată de a schimba culoarea background-ului din zona de mesaje. Aflați că ecranul de chat este împărțit în 3 tab-uri diferite numite Find, Chat și Capture, prima dintre acestea oferindu-ne funcția de a distribui conținut dintr-o altă aplicație fără a părăsi aplicația Skype. 

Skype

Chat este zona de mesaje unde putem reacționa cu diferite emoticoane, iar cu funcția Capture putem realiza clipuri video și fotografii adăugând emoji-uri și diverse stickere. Mai jos aveți și un clip oficial de prezentare și aplicația actualizată pentru Android poate fi descărcată de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×