Aplicația Gmail v7.7 ne va aduce noi metode de sortare a mesajelor primite în Inbox

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.569 ori
<b>Aplicația Gmail v7.7 ne va aduce noi metode de sortare a mesajelor primite în Inbox</b>Un nou proces de tip teardown ne este prezentat astăzi de către cei de la AndroidPolice, publicație ce a găsit o noutate interesantă în versiunea v7.7 a aplicației Gmail. Este vorba despre introducerea a 3 noi metode de sortare a mesajelor

Cei de la AndroidPolice ne-au obișnuit cu procese de teardown pentru aplicațiile din lumea Android, lucru ce se întâmplă și astăzi când aflăm ce ne rezervă Gmail v7.7. Această aplicație de mesagerie va primi în curând o actualizare menită să aducă acele metode de sortare a mesajelor din interfața web și pe mobil - veste foarte bună pentru acei utilizatori care vor să aibă un control mai atent asupra informațiilor primite. 

Gmail

Dacă în cazul platformei web avem 5 opțiuni la dispoziție (Default, Important, Unread, Starred, Priority) pentru a sorta mesajele sosite în inbox, în aplicația mobilă de Android acestea sunt în număr de două - Default și Priority.

După cum vă puteți da seama, prin alegerea uneia dintre aceste opțiuni mail-urile vor fi afișate în topul listei în funcție de necesitatea fiecărui utilizator. Pentru cei care nu vor să mai aștepte lansarea versiunii finale în Google Play pot accesa acest link de pe ApkMirror și descărca versiunea 7.7.2 ce este semnată de Google. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×