Action Launcher primește o nouă actualizare ce aduce integrare Google Now și funcții utile din Android O

1.908 ori
<b>Action Launcher primește o nouă actualizare ce aduce integrare Google Now și funcții utile din Android O</b>Cei care sunt atrași de personalizarea telefonului Android au auzit cu siguranță despre Action Launcher, o aplicație menită să schimbe interfața standard pe care producătorii o instalează din fabrică pe smartphone-uri. Acest launcher primește

Aproape de sfârșitul lunii iunie am aflat și o veste importantă despre Action Launcher 3, aceea că aplicația va renunța la cifra "3" din componența numelui său și că primim cu această ocazie o suită de noi funcții. V-am vorbit despre actualizarea cu pricina chiar aici și acum descoperim că un alt update intitulat Action Launcher v26 tocmai ce se distribuie în acest moment chiar în magazinul de aplicații Google Play.

Action Launcher

Cea mai importantă introducere este cea a lui Google Now ce poate fi utilizată de către acele persoane ce dețin un smartphone care rulează minim Android Lollipop. Inițial veți avea de instalat plugin-ul Action Launcher Google și ulterior veți avea acces la Google Now doar printr-un simplu gest de swipe realizat către dreapta pe homescreen.

Există aici și noutăți din Android O precum funcția widget-picker și panoul App Shorcuts. Avem suport Notification Dots, Unread Counts și o zonă dedicată de setări "Icons and App Shortcuts". Întregul changelog poate fi consultat de aici și tot de aici puteți descărca noua actualizare pentru Action Launcher. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×